GTA 6 mı yoksa Half-Life 3 mü daha önce çıkar?

En azından GTA 6'dan resmi olmasa da bazı bilgiler geliyor. HL3 için hiçbir gelişme yok.

Zaten sadece tahminleri soruyorum. Bende Valve'nin çok gizemli bir şirket olduğunu biliyorum. CS2'nin geleceği sızıntıları da zaten oyun duyurulmadan 2-3 hafta önce sızdırılmışdı ve bu proje için 5 yıl falandı çalışıyorlardı bir de sen düşün.

Zaten sadece tahminleri soruyorum. Bende Valve'nin çok gizemli bir şirket olduğunu biliyorum. CS2'nin geleceği sızıntıları da zaten oyun duyurulmadan 2-3 hafta önce sızdırılmışdı ve bu proje için 5 yıl falandı çalışıyorlardı bir de sen düşün.
Hocam adam 3 sayısını bilmiyor ki. Nasıl çıksın oyun.

Ben de tahminlerime göre GTA 6'nın daha önce çıkacağını söyledim. Çünkü şuan ki duruma göre GTA 6, HL3'e göre bitmiş haline daha yakın gibi görünüyor.

GTA V'e Half-Life serileri birçok kişinin severek oynadığı oyunlar ve yakın zamanda GTA 6'nın geleceği sızıntıları yapıldı. Ama hala Half-Life 3'ten bir ses, sızıntı olmasa da sonuçta bu Valve sağı solu belli olmaz birden oyun firması olduklarını hatırlarlar ve çat diye Half-Life 3'ün çıkacağını söylerler. Bunun içinde tahminleriniz sormak istedim ki, acaba hangisi daha önce çıkar sizce?

Valve CS2'ye ağırlığını verdiği için Half-Life 3 gariban gibi köşede bekliyordur.

Ve selam GTA 6 çıktı tahminlerinizi aliyim 😀

Valve HL3'ü duyursa bile GTA 6'dan önce yetişemez. Çünkü Valve HL3 adına zarar gelmesin diye ola bilecek en iyi şekilde çıkarmaya çalışır bu da uzun geliştirme zamanı demek.

Valve HL3'ü duyursa bile GTA 6'dan önce yetişemez. Çünkü Valve HL3 adına zarar gelmesin diye ola bilecek en iyi şekilde çıkarmaya çalışır bu da uzun geliştirme zamanı demek.

Acaba Half-Life 3 aniden mi çıkarcaklar çünkü GTA 6 çıkma sızıntıları TAA bilmem kaç yıl ya da aydan beri söylenmeye başladı Valve de bunun olmasını istemeyip herkesten gizliyorda olabilir bilemeyiz ama yeter ki çıksın onu isterim :)

İkisini bilmem de hangar 13 birden ters köşe yapıp, sürpriz bir şekilde Mafia 4'ü çıkartsa hiç de fena olmaz.

O oyunu hiç bilmiyordum ve yükledim ve birazdan başlayacağım oyuna sırf herkes önerdi diye indirdim ama Mafia 2 oynayacağım çünkü 1 oyun grafikleri bayağı eski olduğu için zevk alamam bakalım oyun güzelmi 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı