Evet ilgi gorecektır ama ilgi gosteren herkes orijinal alacak mı onemlı olan o.
PC'ye zaten 2027'de çıkacak. En az 1 milyonu konsoldan rahat oynar.
Evet ilgi gorecektır ama ilgi gosteren herkes orijinal alacak mı onemlı olan o.
PC'ye zaten 2027'de çıkacak. En az 1 milyonu konsoldan rahat oynar.
Siz almasanız da en az 2-3 milyon kişi ülkemizde alacaktır. Kısacası boşuna uğraşmayın. Bunu söylemek zorundayım, siz almayınca firmanın hiçbir kaybı olmayacak. Ve bunu da söylemek zorundayım maalesef İngilizce evrensel bir dil olduğu için bilmekte fayda var.
Milyonlarca dolar vermediğin sürece hiçbir şey yapamazsın.
Bu konuda yapacak pek bir şey yok.
Anca çok iyi örgütlenip Twitter'da sesimizi duyurabiliriz fakat sadece duyurmuş oluruz.
CS 1.6'dan bahsediyorsan o oyun bayağı eski o yüzden ona dil desteği getirmenin anlamı yok. Kaldı ki Valve Türkiye için yapabileceği bütün desteği Steam aracılığıyla yeterince yaptı.En uyuz olduğum konu benim de bu işte.
Adamlar Türkiye 'de milyonlarca kullanıcıya sahip ama Türkçe dil desteği yok.
Aynısı Valve için geçerli Counter Strike oyunları yıllardır milyonlarca Türk oyuncu oynuyor ama Türkçe seslendirme yok. Bak Riot 'a Valorant oyununa adamlar çıktığı gibi Türkçe desteği çıkardı.
Counter Strike oyunları dedim. CS 2 'de Türkçe seslendirme var mı ?CS 1.6'dan bahsediyorsan o oyun bayağı eski o yüzden ona dil desteği getirmenin anlamı yok. Kaldı ki Valve Türkiye için yapabileceği bütün desteği Steam aracılığıyla yeterince yaptı.
CS2 gibi bir FPS oyununda dublaja gerek yok. Radyo telsiz bildirimlerini Türkçe yapmanın anlamı yok.Counter Strike oyunları dedim. CS 2 'de Türkçe seslendirme var mı ?
CS2 değilde Call Of Duty oyunlarına Türkçe dublaj gelse güzel olurCS2 gibi bir FPS oyununda dublaja gerek yok. Radyo telsiz bildirimlerini Türkçe yapmanın anlamı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.