- Makaleler
- 21
UE nedir yahu hiçbir umudum yok dandik bir remaster olacağına inanıyorum.
Umarım görev atlama özelliği getirirler helikopter görevi gibi kanser görevleri atlayabilelim.
Remastered ile Remake ayrı bir şeyHatam varsa düzeltin fakat internette Unreal Engine 5 ile yapılcağı söyleniyor. Farklı bir oyun motoru ile yapılması demek sıfırdan yapılması yani "remake" olması anlamına gelmez mi?
Ayrı birşey olduğunu biliyorum ama remastered ve remake ayrımını yanlış biliyorsun. Benim bildiğim kadarıyla "remastered"da oyuna makyaj yapılır fakat "remake"de oyun sıfırdan yapılır hikayede ufak değişiklikler yapılabilir fakat oyuna sadık kalınmalıdır. Yani remake yeni bir oyunken remastered mod gibidir.Remastered ile Remake ayrı bir şey
Kısaca Remastered da hikayeye herhangi bir etki etmeden oyunun grafiklerini mekaniklerini daha iyi hale getirecekler ama Remake de ise dümdüz oyunun ister hikayesini değiştirebilirler ister ana karakaterini vs. (Hatam olabilir)
Atlama olması mantıksız ve getirmezlerde zaten. Ama görev başarısız olunca görevi tekrar almak için amele gibi haritanın öbür ucuna gitmememiz için GTA 5'deki checkpoint sistemi gelir, gelmesi lazım.Umarım görev atlama özelliği getirirler helikopter görevi gibi kanser görevleri atlayabilelim.
Teşekkürler.Ayrı birşey olduğunu biliyorum ama remastered ve remake ayrımını yanlış biliyorsun. Benim bildiğim kadarıyla "remastered"da oyuna makyaj yapılır fakat "remake"de oyun sıfırdan yapılır hikayede ufak değişiklikler yapılabilir fakat oyuna sadık kalınmalıdır. Yani remake yeni bir oyunken remastered mod gibidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.