GTA Remastered Trilogy'den beklentiniz nedir?

Sonunda GTA SA Remastered geliyor.
Onca yıl CJ ile hamallık yaptık umarım değer.

Hatam varsa düzeltin fakat internette Unreal Engine 5 ile yapılcağı söyleniyor. Farklı bir oyun motoru ile yapılması demek sıfırdan yapılması yani "remake" olması anlamına gelmez mi?

Hatam varsa düzeltin fakat internette Unreal Engine 5 ile yapılcağı söyleniyor. Farklı bir oyun motoru ile yapılması demek sıfırdan yapılması yani "remake" olması anlamına gelmez mi?
Remastered ile Remake ayrı bir şey

Kısaca Remastered da hikayeye herhangi bir etki etmeden oyunun grafiklerini mekaniklerini daha iyi hale getirecekler ama Remake de ise dümdüz oyunun ister hikayesini değiştirebilirler ister ana karakaterini vs. (Hatam olabilir)

Remastered ile Remake ayrı bir şey

Kısaca Remastered da hikayeye herhangi bir etki etmeden oyunun grafiklerini mekaniklerini daha iyi hale getirecekler ama Remake de ise dümdüz oyunun ister hikayesini değiştirebilirler ister ana karakaterini vs. (Hatam olabilir)
Ayrı birşey olduğunu biliyorum ama remastered ve remake ayrımını yanlış biliyorsun. Benim bildiğim kadarıyla "remastered"da oyuna makyaj yapılır fakat "remake"de oyun sıfırdan yapılır hikayede ufak değişiklikler yapılabilir fakat oyuna sadık kalınmalıdır. Yani remake yeni bir oyunken remastered mod gibidir.

Umarım görev atlama özelliği getirirler helikopter görevi gibi kanser görevleri atlayabilelim.
Atlama olması mantıksız ve getirmezlerde zaten. Ama görev başarısız olunca görevi tekrar almak için amele gibi haritanın öbür ucuna gitmememiz için GTA 5'deki checkpoint sistemi gelir, gelmesi lazım.

Ayrı birşey olduğunu biliyorum ama remastered ve remake ayrımını yanlış biliyorsun. Benim bildiğim kadarıyla "remastered"da oyuna makyaj yapılır fakat "remake"de oyun sıfırdan yapılır hikayede ufak değişiklikler yapılabilir fakat oyuna sadık kalınmalıdır. Yani remake yeni bir oyunken remastered mod gibidir.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı