GTA V PC Sürümü Hakkında Görüşlerim

Çok iyi gerçekten optimizasyon ve7670m iyi iş çıkarmış

Seninle aynı bilgisayarı kullanıyoruz ve her şeyimiz aynı. Oyunu alacağım inşallah beni yanıltmaz.

İ7-4700HQ 2.40 GHz
12,0 GB RAM
4 GB GT 750M düşünceniz hangi ayarlarda hocam ?

Bilgisayarının bakımını en son ne zaman yaptırdın? Bir de bilgisayarının modelini atar mısın?

Bakımdan kastınız servise götürüp fan vs temizliği ise 3 ay olmuştur. Modeli de Toshiba satellite l850
Benim de yaptırmam gerek. Bilgisayarın fanları iflas etmiş durumda. Ben de Toshiba kullanıyorum.

Bendede 7660g+7670m dual graphics olduğu için içim rahatladı GTA IV'ü bile rahat oynayamamıştım sanırım bunu oynayacağım satın aldım oyunu ama inmesi uzun sürecek gibi.

Bendede 7660g+7670m dual graphics olduğu için içim rahatladı GTA IV'ü bile rahat oynayamamıştım sanırım bunu oynayacağım satın aldım oyunu ama inmesi uzun sürecek gibi.
Aynen GTA IV'ü hiç bir zaman şöyle ağız tadıyla rahatça oynayamamıştım ama ondan kat ve kat ağır ve seneler sonra çıkan oyunu oynayabiliyorum.

Hocam AMD sürücülerini güncel tutuyor musun? Unifl 14.12 kullanıyorum ve low'da 25 FPS aldım.

i5 2.5 ghz
6 gb ram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…