GTA V PC Sürümü Hakkında Görüşlerim

Aynı karta sahibim fakat aynı ayarlarda belirttiğiniz performansı alamıyorum sebebi nedir. Acaba bilginiz varmı.
Sanirim bende bir ayar Medium, en ustte yer alan. Digerleri High, Very High karisik olarak ayarli. Sizin kartiniz hangi 270X? Benimki Sapphire Dual-X modeli.

Sanirim bende bir ayar Medium, en ustte yer alan. Digerleri High, Very High karisik olarak ayarli. Sizin kartiniz hangi 270X? Benimki Sapphire Dual-X modeli.
Asus r9 270x modeline sahibim. Benim ayarlarda belirttiğiniz şekilde fakat aynı performansı alamıyorum.

Arkadaşlar 7670M ile ilgili güzel cevaplar verilmiş optimizasyon hakkında da güzel yorumlar yapılmış bendede aynı kart var ve sistemimide belirtmiştim sizin yorumlarınıza dayanarak bir sorun çıkmazsa oyunu alacağım inşallah bir sorun çıkmaz ancak bu ekran kartıyla oynayan bir arkadaşda cevap verebilirmi sistemim kısaca şöyle;
İntel İ7 3630QM
AMD Radeon HD 7670M 2 GB
8 GB ram
1366x768 çözünürlük
Windows 8.1 64 bit

Ben şu an aynı ekran kartıyla oynuyorum. Sorun falan yok.

@ARDA TEK akıcılıkta falan bir sorun varmı vede hangi ayarlarda oynayıp kaç fps aldığını sölermisin

Oyun gayet akıcı. Medium ayarlarda bazı ayarlar high 30-35 fps arası değişiyor.

RAM sıkıntısı olmadıktan sonra çoğu ekran kartı açıyor. Düşük ayar veya orta ayar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…