GTX 1050 sistem CS:GO'da 120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba, sistemim:
i5-3340
GTX 1050.
8 GB RAM.
Şimdi yok SSD tak, yok 16 GB RAM yap yazmayın. Onlarla alakası olsa FPS eskiden de düşük olurdu.
Dust 2 girdim. Normalde 250 üstüydü, şimdi 120.
Ancient girdim, oyun acayip kasıyor. 30 FPS falandı.
Eskiden çok da iyiydi. Ancient'ta 200 üstü alıyordum.

Öncelikle merhaba, sistemim:
i5-3340
GTX 1050.
8 GB RAM.
Şimdi yok SSD tak, yok 16 GB RAM yap yazmayın. Onlarla alakası olsa FPS eskiden de düşük olurdu.
Dust 2 girdim. Normalde 250 üstüydü, şimdi 120.
Ancient girdim, oyun acayip kasıyor. 30 FPS falandı.
Eskiden çok da iyiydi. Ancient'ta 200 üstü alıyordum.

NVIDIA Denetim Masası'na giriş yap. (Masaüstü sağ tıkla.)
3D Ayarları sekmesinden "Görüntü Ayarlarını Ön Ayarla Yap." seçeneğine ilerle ve "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğine bas.

1615734210579.png

MSI Afterburner uygulamasını indir ve oyun içi değerlerini konuya ekle. Nerede sorun var hepsine bakalım.

GTX 1050 ile oyunu açtığınıza emin misiniz?

Başka ekran kartım olmadıgına gore dahli de yok.
NVIDIA Denetim Masası'na giriş yap. (masaüstü sağ tıkla.)
3D ayarları sekmesinden "görüntü ayarlarını ön ayarla yap." seçeneğine ilerle ve "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğine bas.

MSI Afterburner uygulamasını indir ve oyun içi değerlerini konuya ekle. Nerede sorun var hepsine bakalım.

MSI Afterburner CS'de çalışmıyor.

MSI Afterburner CS'de çalışmıyor.

Oyun içi değerleri isteme sebebim ısı frekans değerlerine bakmaktı. Anormal bir durum varsa termal macun değiştirmenizi isteyecektim.
Ayrıca bu kadar üst FPS'lere çıkabilmek için grafikleri düşürdüğünüzü düşünüyorum. Bu durumda sistem ekran kartını değil işlemciyi kullanır.
Bence sorun işlemci ile ilgili.

NVIDIA Denetim Masası'na giriş yap. (masaüstü sağ tıkla.)
3D ayarları sekmesinden "görüntü ayarlarını ön ayarla yap." seçeneğine ilerle ve "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğine bas.

Özelikle ancient de hayvan gibi kasıyor.
Oyun içi değerleri isteme sebebim ısı frekans değerlerine bakmaktı. Anormal bir durum varsa termal macun değiştirmenizi isteyecektim.
Ayrıca bu kadar üst FPS'lere çıkabilmek için grafikleri düşürdüğünüzü düşünüyorum. Bu durumda sistem ekran kartını değil işlemciyi kullanır.

3 yıldrı bu sistemi kulanıyorum hiçbri sıkıntı yoktu sıcaklık değerleri iyi.

Ben normalde MSAA X4 yuksek ayarla da oynuyorum gene öyle hâlâ ancient de oynancak gibideğil diğer maplerde çok sıktıntı yok da YouTube'da adam 300 falan alıyor ben nıye 120 alıyorum.
Özelikle ancient de hayvan gibi kasıyor.

Ben normalde MSAA X4 yuksek ayarla da oynuyorum gene öyle hâlâ ancient de oynancak gibideğil diğer maplerde çok sıktıntı yok da YouTube'da adam 300 falan alıyor ben nıye 120 alıyorum.

Ve artık CS kapanmaya başladı 2 3 saat önce yoktu bilgisayardan ses gelıyordu kablodan doalyı açıp düzeltim ondan sonra oldu ne olduysa oyun 3 4 kez kapandı ayar değişince.

Son düzenleme:

En son ne zaman termal macun değiştirdin o önemli. Ne kadar kullandığın değil. Yılda 1 kere macun değiştirilmesi öneriliyor.
İşlemcinin ısısı yüksekse frekans düşürüyor olabilir. CS:GO ekran kartı değil işlemci ağırlıklı bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı