GTX 1050 Ti ekran kartını yükseltme

Herkese iyi günler, hayırlı işler. Ben ekran kartımı yükseltmek istiyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.

Sistemim;

i3 7100.
H110 M PRO VD.
16 GB RAM 2300 MHz diye hatırlıyorum 2 soket.
GTX 1050 Ti.

1050 Ti bazı oyunlarda istediğim performansı vermiyor o yüzden yükseltmek istiyorum. Darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz? Ayrıca hem tek ekran kartı, hem işlemci ile bir ekran kartı önerebilirsiniz?
1650S olabilir f/p bakımından.
İkinci el RX 580 bakabilirsiniz.

Herkese iyi günler, hayırlı işler. Ben ekran kartımı yükseltmek istiyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.

Sistemim;

i3 7100.
H110 M PRO VD.
GTX 1050 Ti.

1050 Ti bazı oyunlarda istediğim performansı vermiyor o yüzden yükseltmek istiyorum. Darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz? Ayrıca hem tek ekran kartı, hem işlemci ile bir ekran kartı önerebilirsiniz?
Bütçe varsa i3 10100F bekle, birde 1650S al yoluna bak.

Sistemim;

i3 7100.
H110 M PRO VD.
GTX 1050 Ti.

Darboğaz yapmayacak başka bir kart takamazsınız o işlemciye maalesef. Işlemci yükseltmede 2 seçeneğiniz var ya anakart değiştirmeden ucuza 7700 almalısınız ya da anakart değiştirerek 10100F veya 3100 gibi bir işlemciye geçmelisiniz tabii yeni işlemcilerle 2300MHz RAM'de düşük kalabilir.

Eğer imkanın varsa işlemci, ekran kartını ve anakartını satıp üstüne koyabilirsen süper olur.
Hocam o zaman beslesin diye yeni PSU alsın, yeni parçalar ısınmasın diye yeni kasa alsın, işlemci ısınmasın diye yeni CPU fan alsın, ram frekansı düşük diye yeni ram alsın. Arkadaş işlemci ve ekran kartı önerisi yazmış.
GTX 1650S artık sınır ekran kartı GTX 1660S bence daha iyi olur.
Bende Turbox GT 730 olduğu için bana orta ayar 40 FPS yetiyor. Galiba birazcık empati yapıp konuşmam gerek.

Hocam o zaman beslesin diye yeni PSU alsın, yeni parçalar ısınmasın diye yeni kasa alsın, işlemci ısınmasın diye yeni CPU fan alsın, RAM frekansı düşük diye yeni RAM alsın. Arkadaş işlemci ve ekran kartı önerisi yazmış.

Bende Turbox GT 730 olduğu için bana orta ayar 40 FPS yetiyor. Galiba birazcık empati yapıp konuşmam gerek.

Hocam bende de GTX 260 Ti Zotac var bende empati yaparak konuşuyorum. Oyun oynayamıyorum direkt :D.(Arkadaşa sistemi uzun gitsin diye önerdim karar arkadaşın.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı