GTX 1050 Ti satıp RX 580 almak doğru karar mı?

• Konuyu başlatan cxpawf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.410
İroni nedir? Nasıl yapılır bir araştır bakalım internetten. Kaç nesil kaç yıl geçti o kartlar piyasaya çıkalı bilmezsin sen şimdi ben söyleyeyim 2017'de çıktı GTX1080 Ti. Neredeyse 4 yıl geçti. 😄 RTX2080 Ti çıktı RTX3080- 3090 çıkıyor. AMD daha GTX1080 Ti seviyesine ulaşamadı.
Sizin fiyat performans kartı dediğiniz RX570-RX580 gibi kartlarda dökülüyor tek tek. Aç bak bakalım RX570'in onlarca reballing videosuna, bir de GTX1050 Ti'a bak bir tane yok. 😄
Olsun ama 10 FPS fazla veriyor hemen RX570 almalıyız(!) 😄

İroni yapıyorsanız (!) İşareti kullanın kimse sizin ne yapmaya çalıştığınızı düşünmek zorunda değil. Bir de ben ne zamandan beri AMD savunuyormuşum acaba hemen AMD fanboyu ilan etmişsiniz beni.

Üfüreyim belki tutar mı dedin neyin botundan bahsediyorsun çocuk? 😄 Adamın bir işi var grafik işlemcisi üretmek, birde ona uygun yazılım tarafı var. Nvidia'nın da yazılım kanadına laf ediyorsun diyeceğim bot mot bir şeyler saçmalıyorsun. AMD'yi savunan hiç kimse de Nvidia'nın yazılımına laf yapmaz bilir çünkü AMD'nin driver konusundaki kepazeliğini ve Nvidia'nın stabil driverlarını😄 Hadi kardeş güle güle.
Nvidia'nın yazılım kanadına laf mı? ReCaptcha eklemek en kolay iş, zoru düşünüp kolayı becerememek nasıl bir aptallıktır afedersiniz de? Yazılımla mazılımla alakası yok, web tasarımıyla alakası var. Artık kim tasarlıyorsa bilemem.
Asıl herkes biliyor Nvidia'nın driverlarının kepazeliğini, Linux'ta çok sorun çıkarıyor Nvidia ekran kartları.

İroni yapıyorsanız (!) İşareti kullanın kimse sizin ne yapmaya çalıştığınızı düşünmek zorunda değil. Bir de ben ne zamandan beri AMD savunuyormuşum acaba hemen AMD fanboyu ilan etmişsiniz beni.
Valla kimin ne düşündüğü de benim umurumda değil açıkçası. İroniyi anlayamıyorsa bırak anlamasın. 😄 Sana bir şey demedim sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun şu anda.
Nvidia'nın yazılım kanadına laf mı? ReCaptcha eklemek en kolay iş, zoru düşünüp kolayı becerememek nasıl bir aptallıktır afedersiniz de? Yazılımla mazılımla alakası yok, web tasarımıyla alakası var. Artık kim tasarlıyorsa bilemem.
Asıl herkes biliyor Nvidia'nın driverlarının kepazeliğini, Linux'ta çok sorun çıkarıyor Nvidia ekran kartları.
Kardeş çok uzatıyorsun, ReCaptcha falan diyorsun. Neyin peşindesin anlamadım çünkü bahsettiğin şeyin grafik işlem birimiyle hiçbir ilgisi yok. Ben sana grafik işlemcisiyle alakalı bir şey söyleyeyim bak mesela. Blender diye bir şey var bilmem bilir misin? Bİr tane AMD kart kullanan profesyonel Blender kullanıcısı görmedim ben. AMD bugün grafik kanadında hala ayaktaysa tek sebebi konsollar. Başka da bir şey değil.

Valla kimin ne düşündüğü de benim umurumda değil açıkçası. İroniyi anlayamıyorsa bırak anlamasın. 😄 Sana bir şey demedim sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun şu anda.

Kardeş çok uzatıyorsun, ReCaptcha falan diyorsun. Neyin peşindesin anlamadım çünkü bahsettiğin şeyin grafik işlem birimiyle hiçbir ilgisi yok. Ben sana grafik işlemcisiyle alakalı bir şey söyleyeyim bak mesela. Blender diye bir şey var bilmem bilir misin? Bİr tane AMD kart kullanan profesyonel Blender kullanıcısı görmedim ben. AMD bugün grafik kanadında hala ayaktaysa tek sebebi konsollar. Başka da bir şey değil.
"Neyin peşindesin anlamadım çünkü bahsettiğin şeyin grafik işlem birimiyle hiçbir ilgisi yok."
En kolayı beceremeyip en zoruna kalkışanlarla muhattabım olmaz benim. Sen bana hala cevap vermedin bekliyorum cevabını, bunlar neden bot korumasını yapmadı da satışa devam etti? Mağdur olan çok insan var RTX 2080 Ti'ını satıp RTX 3080 almaya çalışanlar. "Blender diye bir şey var bilmem bilir misin?" etrafına bakmadığın içindir. Belki de Nvidia fanboyu olacak kadar körleştiğin içindir. Ayrıca ben neden Blender'ı bilmeyeyim ki? Tabii ki biliyorum ve kullanıyorum ihtiyacım olduğu zaman.
Şuan insanı salak yerine koyduğun öyle belli ki.

"Neyin peşindesin anlamadım çünkü bahsettiğin şeyin grafik işlem birimiyle hiçbir ilgisi yok."
En kolayı beceremeyip en zoruna kalkışanlarla muhattabım olmaz benim. Sen bana hala cevap vermedin bekliyorum cevabını, bunlar neden bot korumasını yapmadı da satışa devam etti? Mağdur olan çok insan var RTX 2080 Ti'ını satıp RTX 3080 almaya çalışanlar. "Blender diye bir şey var bilmem bilir misin?" etrafına bakmadığın içindir. Belki de Nvidia fanboyu olacak kadar körleştiğin içindir. Ayrıca ben neden Blender'ı bilmeyeyim ki? Tabii ki biliyorum ve kullanıyorum ihtiyacım olduğu zaman.
Şuan insanı salak yerine koyduğun öyle belli ki.
Kardeş çok lüzumsuz uzatıyorsun.

Allah sana akıl fikir versin. 😄 😄
Asıl sana akıl fikir versin daha basit bir soruyu cevaplayamazken konuyu değiştiriyorsun. Bir de kendine Nvidia fanboyu diyorsun. Ha bu arada şu konuyu açıklığa kavuşturayım, ben AMD fanboyu değilim. Tamam tercihim AMD ama düzgün Nvidia ekran kartı bulursam onu da kullanırım.

Asıl sana akıl fikir versin daha basit bir soruyu cevaplayamazken konuyu değiştiriyorsun. Bir de kendine Nvidia fanboyu diyorsun. Ha bu arada şu konuyu açıklığa kavuşturayım, ben AMD fanboyu değilim. Tamam tercihim AMD ama düzgün Nvidia ekran kartı bulursam onu da kullanırım.
Ya kardeş. Bilmiyorum derdin ne ama sana tane tane izah ediyorum. Bugün hardware olarak AMD, Nvidia'ya rakip dahi olamıyor. Üst düzey kartlarına bırak rakip olmayı önceki nesillerdeki kartlarına dahi yaklaşamıyor. Yazılım konusunda AMD'nin birçok sıkıntısı var Wattman gibi gibi.. Kalkmışsın siteye robot doğrulama koymamış falan diyorsun abuk subuk şeyler. Ne yapalım şimdi Nvidia web sitesine doğrulama koymadı diye RTX3080 almayalım mı? Koymadı diye RTX3080 kötü kart mı oluyor. Doğru düzgün Nvidia kart olsa alırım falan diyorsun. Çocuk güler şu dediğine senin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı