GTX 1060 Gaming X 6GB İle Sistem Toplama

Bunun standart bir serisi yoktur öncelikle. Ben kendi bilgilerim ve en çok güvendiğim listeye göre yorum yapıyorum. Ayrıca M12II çok eskimiş ve "group regulated" bir PSU. Detaylarını ve anlamını internette bulursun. Ancak o kadar para o PSU'ya verilmez.

Bunun standart bir serisi yoktur öncelikle. Ben kendi bilgilerim ve en çok güvendiğim listeye göre yorum yapıyorum. Ayrıca M12II çok eskimiş ve "group regulated" bir PSU. Detaylarını ve anlamını internette bulursun. Ancak o kadar para o PSU'ya verilmez.

Dostum benim modelim: M12-II EVO (fully modular) Seasonic

Aşağıdaki linkte Tier Two listesi altında görebilirsin.

PSU tier list 2.0 - Components - Tom's Hardware

Seasonic için 560 TL bütçe ayırdım.

Klasik soru geliyor :) AMD çok çekirdek mi Intel 5. nesil mi? Ben burada sistem yatırımı yapıp en fazla 4 yıl sonra ekran kartını yenilemeyi hedefliyorum aslında.
Ekran kartını yenileyecekseniz işlemciye önem verin ama, bence 1070 çok uzun yıllar yeter i5 7500' ü satıp i5 8600k gibi bir işlemci alırsanız bilgisayar canavar olur zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı