GTX 1070 ve I5 8600K Anlık FPS Düşüşleri

Takilmanin olmasi RAM'in yetersiz kalmasindan dolayi. Oyundayken arka plandaki RAM kullanan her seyi kapat. Bir nebze etki eder gecici olarak. 8 GB RAM takviyesi sart bu sisteme. Aksi taktirde bu gibi oyunlarda dusuk performans alman gayet normal bir durum olacaktir.

Takilmanin olmasi RAM'in yetersiz kalmasindan dolayi. Oyundayken arka plandaki RAM kullanan her seyi kapat. Bir nebze etki eder gecici olarak. 8 GB RAM takviyesi sart bu sisteme. Aksi taktirde bu gibi oyunlarda dusuk performans alman gayet normal bir durum olacaktir.

Konu Mesajı 'GTX 1070 ve I5 8600K Anlık FPS Düşüşleri'
Veren
  • Moderasyon Ekibi
  • Bugün 03:09
Uyarının Ayrıntıları
Yanlış bilgilendirme.

Moderatör Jira, sizde RAM kaynaklı diyorsunuz bende. Ancak yanlış bilgilendirme cezası alıyorum. Açıklayabilicek misiniz ?

DDU ile ekran kartı sürucusunu guvenli modda sil ve tekrar en guncelini kur. Bir de böyle dene. RAM kaynaklı olacağını hiç sanmıyorum. Bu kadar fark olmaz her halde. Ekran kartı güç kablosunu da çıkar yeniden tak bir. Son olarak GPU kaç MHZ'de çalışıyor onu da ekle.

DDU ile ekran kartı sürucusunu guvenli modda sil ve tekrar en guncelini kur. Bir de böyle dene. RAM kaynaklı olacağını hiç sanmıyorum. Bu kadar fark olmaz her halde. Ekran kartı güç kablosunu da çıkar yeniden tak bir. Son olarak GPU kaç MHZ'de çalışıyor onu da ekle.
1860-1875mhz arası çalışıyor. Dediklerinizi deneyeceğim, en kısa sürede.

1860-1875mhz arası çalışıyor. Dediklerinizi deneyeceğim, en kısa sürede.
Tamam olması gerektiği gibi çalışıyor sonuç olarak sürücü kaynaklı. Eğer yeni sürüm de düzelmez ise eski bir sürücü kur ama aynı sekil de DDU ile sil surucuyu. Bir de DSR açarak 2k da oyna.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı