GTX 1080 Ti vs RX 5700 XT

Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar,

Alacağım bilgisayarda kullanacağım grafik kartını hala seçemedim. Tabii ki o an bütçeye göre değişebilir fakat benim tercihime kalırsa ne seçsem karar veremedim.

Farklı olarak RTX 2070S seçeneğim de bulunabilir fakat onun fiyatı biraz daha yüksek tabii ki.

Şimdilik bu iki kart arasında karar vermek istiyorum.

Seçtiğiniz kartı sebepleri ile belirtirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

1080 Ti artık eskidi, her ne kadar 2070S-2080 gücünde olsa dahi 3000 TL'nin üstü verilmemeli. İkisi arasından kesinlikle 5700 XT'yi seçerdim, hem daha güncel hem de sürücü desteği daha uzun olacak.
Size tavsiyem bütçenizi 2070S'e yükseltmeniz, 4000 TL'ye güzel modellerini bulabilirsiniz.
Buna ek olarak 3060 beklenebilir, bütçenizin yeteceğini düşünüyorum.

1080 Ti artık eskidi, her ne kadar 2070S-2080 gücünde olsa dahi 3000 TL'nin üstü verilmemeli. İkisi arasından kesinlikle 5700 XT'yi seçerdim, hem daha güncel hem de sürücü desteği daha uzun olacak.
Size tavsiyem bütçenizi 2070S'e yükseltmeniz, 4000 TL'ye güzel modellerini bulabilirsiniz.

İstediğim gibi bir bütçe bulabilirsem 2070S alacağım. Fakat bulamasam bile birkaç yıl içerisinde ekran kartını da yükselteceğim.
Bütçeye ve vereceğiniz paraya bağlı. Bence 3060 beklenmeli.

Yalan söylemeyeyim onlar bana şu durumda çok yüksek gelir 😄. Şimdi bütçemin yettiği kadarını alıp daha sonra yükselteceğim.
1080 Tİ eski, 5700 XT'de sıkıntılar var diye biliyorum İncehesap'da indirim ile çok çok güzel fiyatlara 2070 Super alırsınız.

Geçen ay yanlış hatırlamıyorsam %40 gibi bir indirim mevcuttu. Keşke o zaman tutturup alsaydım. Alacağım zaman böyle bir fırsatım olursa kaçırmayacağım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı