GTX 980Ti Marka Seçimi

Anakart olarak ne almalıyım ?
• Asus z170 pro gaming
• Msi gaming m5

Şimdi burda kesin polemik olacak veya bana fanboy diyecekler. Öyle bir niyetim yok. Bence Asus kalitede en önde olan firma. MSI güzel, arayüzleri ve biosları falan hoş. Gençlere özellikle hitap ediyor. Ancak kalite istiyorsanız Asus almalısnız. Biraz daha tuzludur.

Şimdi burda kesin polemik olacak veya bana fanboy diyecekler. Öyle bir niyetim yok. Bence Asus kalitede en önde olan firma. MSI güzel, arayüzleri ve biosları falan hoş. Gençlere özellikle hitap ediyor. Ancak kalite istiyorsanız Asus almalısnız. Biraz daha tuzludur.
Yalnız asus daha ucuz :).

Oluşturmuş olduğum sisteme işlemci soğutucu eklemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın.

CoolerMaster Nepton 280L (Su soğutma) CPU Soğutucusu 280mm radyatör tercih edebilirsiniz.
Size bişey sormak istiyorum bazı ram markalarında lpx yazıyor ne anlama geliyor?

Almayı düşündüğüm sistem yavaş yavaş kafama oturmaya başladı. Sistem şu şekilde ;
• Asus strix 980 ti oc edition.
• Kingston hyperx savage 16 gb (2×8) 3000 mhz veya kingston hyperx fury 16 gb 2666 mhz.
• Corsair cx 600 watt psu.
• Samsung 850 evo 120 gb ssd.
• WD 1 tb blue 7200 rpm hdd.
• Siverstone tunda serisi td02-e sıvı soğutma sistemi.
• İntel i7 6700 k işlemci.
• Cooler master mastercase pro 5.

Şuan anakart konusunda kararsızım ya asus z170 pro gaming yada msi gaming m5 anakart alacağım.
Bide psu bu sistemi beslermi ?

@Silinen üye SSD olarak Kingston HyperX Savage serisi öneriyorum. PSU sisteme gayet yeterli. Fakat Cooler Master modüler 650W tercih ederseniz kasa ile kombine etmiş olursunuz. Anakart olarak ASUS Z170 Pro Gaming gayet yerinde bir karar. Sistem iyi görünüyor şimdiden hayırlı olsun.

Almayı düşündüğüm sistem yavaş yavaş kafama oturmaya başladı. Sistem şu şekilde ;
• Asus strix 980 ti oc edition.
• Kingston hyperx savage 16 gb (2×8) 3000 mhz veya kingston hyperx fury 16 gb 2666 mhz.
• Corsair cx 600 watt psu.
• Samsung 850 evo 120 gb ssd.
• WD 1 tb blue 7200 rpm hdd.
• Siverstone tunda serisi td02-e sıvı soğutma sistemi.
• İntel i7 6700 k işlemci.
• Cooler master mastercase pro 5.

Şuan anakart konusunda kararsızım ya asus z170 pro gaming yada msi gaming m5 anakart alacağım.
Bide psu bu sistemi beslermi ?
Asus anakart kullanan biri olarak tavsiyem Asustur. Msi hakkında pek bir bilgim yok. Asus'un 5 yönlü optimizasyon programı çok güzel. Sistemi otomatik olarak o.c ediyor. Ram hızına kadar otomatik ayar yapmıştım ben all suite 3 yazılımı sayesinde. Hiç bios karıştırmaya gerek kalmıyor. Ekran kartı konusunda önceliğim evga, sonra asus, sonra msi'dir. Ancak kart sıcaklıkları yüzünden ben msi 980 ti sea hawk ı tercih ederdim. Diğer kartların çoğu 80 dereceye dayanıyor incelemelerde.

@Silinen üye SSD olarak Kingston HyperX Savage serisi öneriyorum. PSU sisteme gayet yeterli. Fakat Cooler Master modüler 650W tercih ederseniz kasa ile kombine etmiş olursunuz. Anakart olarak ASUS Z170 Pro Gaming gayet yerinde bir karar. Sistem iyi görünüyor şimdiden hayırlı olsun.
Kingston önermenizin sebebi nedir ?
Bide cooler master'da hangi modeli önerirsiniz ?
Asus anakart kullanan biri olarak tavsiyem Asustur. Msi hakkında pek bir bilgim yok. Asus'un 5 yönlü optimizasyon programı çok güzel. Sistemi otomatik olarak o.c ediyor. Ram hızına kadar otomatik ayar yapmıştım ben all suite 3 yazılımı sayesinde. Hiç bios karıştırmaya gerek kalmıyor. Ekran kartı konusunda önceliğim evga, sonra asus, sonra msi'dir. Ancak kart sıcaklıkları yüzünden ben msi 980 ti sea hawk ı tercih ederdim. Diğer kartların çoğu 80 dereceye dayanıyor incelemelerde.
Acaba benim kasaya sığarmı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı