GTX1660S kart sıcaklık değerleri normal mi?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet ROG-STRIX-GTX1660S-6G-Gaming ekran kartı mevcut. Birkaç gün öncesine kadar oyunlarda ve testlerde kartımın fan değeri %70'i geçmiyor sıcaklığım ise 68°c sabit bir şekilde duruyor idi. Dün ve bugün yaptığım testler de kartımın durduk yere sıcaklığının arttığını ve fanlarının daha yüksek çalışmaya başladığını fark ettim. Ekran kartım daha yeni 2021 şubat ayında alınmış bir karttır. Sizce bu sorun neden kaynaklıdır acaba?

Son olarak hazır kart sıcak iken garanti kağıdını cımbız ile çıkartıp macun değişme işlemi yapayım dedim. Fakat garanti kağıdının çok ama çok küçük ucu koptu ve kağıdı sökmeden o şekilde bıraktım. Sizce bu bir sorun olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Şartlar aynı mıydı? 2 gün öncesiyle hava sıcaklığı gündüz/gece aynı uygulama?
Aynıydı hocam. Kasam da tek değişiklik işlemci soğutucumu değiştirdim daha iyisini taktım. Fakat bu taktığım soğutucunun boyutu daha büyük. Kasa içerisindeki doluluk sıcaklığa ne denli etki eder bilemedim.
80 görmediği derece sıkıntı etme.
Valla onu sıkıntı etmiyorum da hocam fanlar bilgisayarı havalandıracak neredeyse :)

Aynıydı hocam. Kasam da tek değişiklik işlemci soğutucumu değiştirdim daha iyisini taktım. Fakat bu taktığım soğutucunun boyutu daha büyük. Kasa içerisindeki doluluk sıcaklığa ne denli etki eder bilemedim.

Vallahi onu sıkıntı etmiyorum da hocam fanlar bilgisayarı havalandıracak neredeyse :)

Sistemin kasası nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı