GTX570 Windows 8.1 sistem aniden kapanıyor

346003

Centipat
Yer
İstanbul
Merhabalar. MSI GTX570 Twin Frozr III ekran kartı aldım kartı sisteme taktım fakat oyun girince kapanıyor. Bazen biraz zaman geçince kapanıyor sebebi nedir acaba? Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartını aldığım sahibi 350W PSU ile düşük ayarlarda ve çözünürlükte tüm oyunları oynuyordum dedi ama bende neden kapanıyor anlamadım 400W güç kaynağım.

Arkadaş ya seni kekliyor ya da oyun oynamıyormuş. GTX 570 tek başına 200 Watt'tan daha fazla güç tüketebiliyor. 400W güç kaynağın çok kaliteli değilse yetişmiyordur muhtemelen.

Arkadaş ya seni kekliyor ya da oyun oynamıyormuş. GTX 570 tek başına 200 Watt'tan daha fazla güç tüketebiliyor. 400W güç kaynağın çok kaliteli değilse yetişmiyordur muhtemelen.

350W ile Witcher 3 ve Battlefield bitirmiş düşük çözünürlükte fotoğraflar falan atmıştı ama bilmiyorum bunu çözemez miyim şimdilik idare edecek bir şekilde? Dump raporu falan nasıl alıyorduk bir de acaba sorun başka bir şeyde olabilir mi? Kartı ilk taktığımda ötüyordu RAM'lerin yerini değişince düzeldi.

Büyük ihtimalle PSU kaynaklı duruyor. Yük altında kapanabilir.

İşlemcim çok ısınıyordu 96 derecelere çıkıyordu macun aldım değişicem macununu falan ama az önce derecede hiçbir şey yokken kapandı direk. Kartın üzerinde güç ayarı var düğmesi eko moda aldım kapanması uzun sürüyor biraz daha ama neden kapanıyor bilmiyorum kasa bir de küçük normalden az ısındığından olabilir mi acaba?
Şu an şöyle bir şey fark ettim şarkı dinliyordum ekran gitti ama ses gelmeye devam etti sanırım restart atmıyor bilgisayara restart attığı zaman derece yüksek oluyor çünkü sadece ekrandan görüntü gidiyor.
HWMonitor değerli şu şekilde.

Dosya Ekleri

• disk.PNG
    disk.PNG
    10,3 KB · Görüntüleme: 37
  • ekran.PNG
    ekran.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
  • ekran görüntüsü.PNG
    ekran görüntüsü.PNG
    27,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı