Haftanın 1-2 günü tam kalori alabilirim aslında.Yapma bence, metabolizman yavaşlar az yesen bile kilo almaya başlarsın.
Yaza kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum.Yaş, boy, kilo vs. bir sürü farklı etmen var ama 1400 kalori alarak bir süre kilo verirsin. Çok zorlamaz.
Yani bir süre derken belirli bir dönem için. Örneğin bir ay yaşarsın böyle ve bir miktar kilo verirsin. Ancak uzun vade için sürdürülebilir ve sağlıklı olmaz.
Reis amacın güzel estetik bir vucut ise maximum 600 kalori açık ver.Tabi bunuda yapabilirsin ama kas kaybıda olur onuda söyleyeyim.Haftanın 1-2 günü tam kalori alabilirim aslında.
Proteini kilo başına 2 gram alsam yinede olur mu? Birde benim yakabileceğim max 2000 kalori civarı açıkta 600 olmuş oluyor.Reis amacın güzel estetik bir vucut ise maximum 600 kalori açık ver.Tabi bunuda yapabilirsin ama kas kaybıda olur onuda söyleyeyim.
Kilon ve boyun ne?Proteini kilo başına 2 gram alsam yinede olur mu? Birde benim yakabileceğim max 2000 kalori civarı açıkta 600 olmuş oluyor.
1.65 57-58 kilom değişiyor.Kilon ve boyun ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.