Hocam böbreğe her ilaç değil de galiba ağrı kesiciler ve antibiyotikler zarar veriyor.Her ilaç böbreklerde ve vücutta tahribat bırakır dolayısıyla fazla kullanılan ilaçlar bu etkiyi artırır.
Bol su tüketin yıllar sonucu yapacağı etkiyi minimize edersiniz.
Yanlış mı anlıyorum doktor yani bir sağlık profesyonelinin kararını teknoloji forumunda mı sorguluyorsunuz? Fazla desek kullanmayacak mısınız?Günde 5 tane ilaç kullanıyorum doktor kontrolünde. Sizce fazla mı? Zararı olur mu ileride?
Teknoloji forumunun sağlık konusunda sorguluyorum. Rahatsız olduysanız mesaj yazmazsınız.Yanlış mı anlıyorum doktor yani bir sağlık profesyonelinin kararını teknoloji forumunda mı sorguluyorsunuz? Fazla desek kullanmayacak mısınız?
Sağolun hocam.@Ethem Efe @GreatArcher çok geçmiş olsun.
Hocam böbreğe her ilaç değil de galiba ağrı kesiciler ve antibiyotikler zarar veriyor.
Antideprasan kullanımınızı ve tiroid rahatsızlığınızı göz önüne aldığım zaman bu şekilde bir cevap vermenizi yadırgamadım açıkcası.Teknoloji forumunun sağlık konusunda sorguluyorum. Rahatsız olduysanız mesaj yazmazsınız.
Tiroid ilacı bende beyin sisi yapmıştı adeta sersem gibiydim ve çok sinirliydim bıraktım onun yerine beslenmeme dikkat ediyorum düzenli kan tahlili olarak doktor durum iyi diyor.Çoğu antidepresan 1 tanesi de kemik erimesi iğnesi, 6 aydan bir oluyorum. Antidepresanlar Sulinex XR 300 mg, Redepra 15 mg, Modiwake 100 mg... Tiroid ilacı olarak Levotiron 75 mcg, bir de kemik erimesi iğnesi var pahalı bir ilaç(1450 TL) adı Prolia.
Burada karar sorgulanmıyor dostum doktora gidene kadar hayat tecrübesi olan yada bazı fikir sahibi olabilecek insanlardan fikir alıyor. Elbette ki burada söylenenler ile tam anlamıyla hareket etmeyecek. İnsanları eleştirmeye bayılıyorsunuz annenize babanıza yada aile büyüklerinize de birşey sormayın o zaman hayatınıza dair.Yanlış mı anlıyorum doktor yani bir sağlık profesyonelinin kararını teknoloji forumunda mı sorguluyorsunuz? Fazla desek kullanmayacak mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.