Günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?

Günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?

• 0

• 1-2 saat

• 3-4 saat

• 5-6 Saat

• 7-8 Saat

• +9 Saat

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ders çalışırken önünde ki ders dışında hiç bir şey düşünme. O düşüneceğin şey belki seni çok motive edecek ama gene düşünme. Bunu alışkanlık haline getirdiğinde kafan başka düşüncelere gitmiyor. Gerisi ise tamamen zamanla halledilecek şeyler. Mesela paragraf soruları çözmek, kitap okumak odağını çok etkili geliştirecektir bence.

Şu anki şartlarda zor, her yerde bi telefon, tablet, bilgisayar bilmem ne.
Ama yapılır mı, yapılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen sene son zamanlarda bir oturuşumda 5 saat bile oluyordu ama 250 soru çözüyordum. Şu an 150 falan çözüyorum 3 saat falan oluyor. Tabii bu sene işler biraz daha değişik ama yine 250'ye çıkarım diye düşünüyorum. 8. sınıfım bu arada. Hedefim tam belli değil ama Tofaş olabilir belki. Kazansam da gider miyim bilmiyorum.

0. 11. sınıfım, ne yapacagımı bilmiyorum hiç.
Hedefim de yok açıkçası. Bilgisayar müh. dusunuyorum ancak ulkenin halini gorunce calışma şevkim de dusuyor. Nasıl toparlayacagım bilmiyorum hiç.
Çalışmadığın için bir yere varamayacaksın.

Çok fazla soru çözmektense yarıya bölüp konuları tekrar ederek, not alarak yapsan sana katkı sağlar bilmediğin soruyu çözmenin sana faydası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…