Günde tavuk pilav yiyerek kilo aldım

BsAqua

Hectopat
Daha fazla  
73 kiloyum, 1.81 boyundayım ve günde 1200 kalorinin altında besleniyorum ancak son zamanlarda dışarıdan tavuk pilav yemeye başladım. Fark ettim ki kilo artışı yaşamaya başladım beslenmem şu şekilfe sadece günde 100 gr tavuk 300 gr pilav yiyorum günün sonlarına doğru meyve fazlaya kaçmayacak şekilde kalori kontrolü yaparak her yediğimi sağlıklı seçmeye çalışıyorum üstüne de lüks olarak kendime bir kahve yapıyorum Max 300 kalori toplam kalorim daima 1200 1300 altı oluyor her gün okula gidiyorum ortalama 250 kalori yürüyüş yapıyorum ve eve gelince ege fitnessin 10 dakikalık yağ yakma antrenmanını yapıyorum bütün bunlara rağmen kilo alıyorum su içmeye de özen gösteriyorum ama bir faydası olmuyor.

73 kiloyum, 1.81 boyundayım ve günde 1200 kalorinin altında besleniyorum ancak son zamanlarda dışarıdan tavuk pilav yemeye başladım. Fark ettim ki kilo artışı yaşamaya başladım beslenmem şu şekilfe sadece günde 100 gr tavuk 300 gr pilav yiyorum günün sonlarına doğru meyve fazlaya kaçmayacak şekilde kalori kontrolü yaparak her yediğimi sağlıklı seçmeye çalışıyorum üstüne de lüks olarak kendime bir kahve yapıyorum Max 300 kalori toplam kalorim daima 1200 1300 altı oluyor her gün okula gidiyorum ortalama 250 kalori yürüyüş yapıyorum ve eve gelince ege fitnessin 10 dakikalık yağ yakma antrenmanını yapıyorum bütün bunlara rağmen kilo alıyorum su içmeye de özen gösteriyorum ama bir faydası olmuyor.
181 boy, 73 kiloda neden kilo kaybetmeye çalışıyorsun ki? 1200 kalori çok düşük senin boy kilonda biri için. Kilo alıyorum sandığın şey de, ödem olabilir, dışkı olabilir. Sık tuvalete çıkmıyorsan dışkı da vücutta ağırlık yapacak sonuçta.

Ödem 1-2 kiloya kadar değiştirir, dışkı 1-2 kiloya kadar değiştirir.

181 boy, 73 kiloda neden kilo kaybetmeye çalışıyorsun ki? 1200 kalori çok düşük senin boy kilonda biri için. Kilo alıyorum sandığın şey de, ödem olabilir, dışkı olabilir. Sık tuvalete çıkmıyorsan dışkı da vücutta ağırlık yapacak sonuçta.

Ödem 1-2 kiloya kadar değiştirir, dışkı 1-2 kiloya kadar değiştirir.

Bir anda kilo verdiğim için işin içinden nasıl çıkarım gerçekten bilmiyorum spor yapmadan kilomu koruyarak beslenmem mümkün mü acaba?

Bir anda kilo verdiğim için işin içinden nasıl çıkarım gerçekten bilmiyorum spor yapmadan kilomu koruyarak beslenmem mümkün mü acaba?
Mümkün. Fakat beslenme planı vermem/vermemiz doğru olmaz. Ancak mümkün. Günlük tam ihtiyacın kadar kalori alırsan, spor yapsan da, yapmasan da kilonu korursun. Ama tavsiyem sporu birakmaman olur. Spor iyidir.

1200 kalori altı çok az 3-5 gün hareket eden biriysen çok güzel günde 400 gram tavuklu bol proteinli 1500 kalorilik diyetler var. Boşu boşuna kas kaybedersin ihtiyacın varsa verebilirim dostum. Kilo almana gelirsek kullandıkları yağdan dolayıdır su toplamış olabilir vücut. Çok hızlı indiysen istediğin kiloya ulaşınca 200 200 haftada kaloriyi arttır zamanla 2500'lere gel sonra durdur kendini öyle koru. Diyet bitince hemen yersen tekrar alırsın hızlıca.

1200 kalori altı çok az 3-5 gün hareket eden biriysen çok güzel günde 400 gram tavuklu bol proteinli 1500 kalorilik diyetler var. Boşu boşuna kas kaybedersin ihtiyacın varsa verebilirim dostum. Kilo almana gelirsek kullandıkları yağdan dolayıdır su toplamış olabilir vücut. Çok hızlı indiysen istediğin kiloya ulaşınca 200 200 haftada kaloriyi arttır zamanla 2500'lere gel sonra durdur kendini öyle koru. Diyet bitince hemen yersen tekrar alırsın hızlıca.

Okula gidip geliyorum eve gelince 10 bazen 20 dk antrenman yapıyorum bugün yaptığım toplam yağ yakımım ve beslenmem şu şekildeydi; patates kızartması olmadan tavuk dönerli soslu hatay usulü tavuk zurna (biraz yağlıydı orta boyluydu mayonez vs. yoktu) yine aynı 300 gr pilav 100 gr haşlanmış tavuk göğsü ve tatlı olarak 1 muz ve bir dilim çikolatalı cheesecake yedim eve gelesiye kadar 190 kalori yaktım (iPhone sağlık verileriyle) + eve gelice de 17 dakikalık bir antrenman yaptım onda da 200 - 300 kalori yaktım desek. (toplam aldığım kalori 2100 civarında (emin olmamakla birlikte))

Okula gidip geliyorum eve gelince 10 bazen 20 dk antrenman yapıyorum bugün yaptığım toplam yağ yakımım ve beslenmem şu şekildeydi; patates kızartması olmadan tavuk dönerli soslu iskender (biraz yağlıydı) yine aynı 300 gr pilav 100 gr haşlanmış tavuk göğsü ve tatlı olarak 1 muz ve bir dilim çikolatalı cheesecake yedim eve gelesiye kadar 190 kalori yaktım (iPhone sağlık verileriyle) + eve gelice de 17 dakikalık bir antrenman yaptım onda da 200 - 300 kalori yaktım desek. (toplam aldığım kalori 2100 civarında (emin olmamakla birlikte))

Kaslarınız size lanet okuyor hocam tebrikler 5 yağ yaktıysanız 15 kas kaybettiniz :D vücudun toplıycağı suyu söylemiyorum bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı