Günlük 3 cips yemek kilo aldırır mı?

Hocam kahvaltıda 1 ekmek yemeyen var mı ki? 2 dilim yiyenler nasıl doyuyor anlamadım gitti.
Büyük bir çoğunluğun bir bütün ekmek bitirmediğine eminim. Ben kahvaltıda çok yiyemiyorum. 5 yumurta ve bir miktar peynir yiyorum, yanına çoğunlukla domates vs. doğrayıp bazen de simit/açma ekliyorum. Sırf 5 yumurta ve 50 gram peynirin yettiği oluyor. Bulk yaptığım için yüksek kalori almak adına da 1.100 kalori civarı bir shake yapıp diğer öğünleri yükseltiyorum. 3500 kalori alıyorum, buna rağmen kahvaltıda o kadar yememe gerek kalmıyor. Sizinki abartı ve alışkanlığın birleşimi gibi.
 
Arkadaşlar çikolata vb atıştırma yemektense cipsler daha iyi değil mi? Yağı ve şekeri az diye biliyorum. Tabii her şeyin fazlası zarardır.

3 cips çok fazla. Haftada 2 bence idealdir.
 
Kilo almak için kalori açığı oluşması gerekmekte. 3 paket cips (79gr olan paket) yaklaşık 1300 kalori etmekte. Sedanter bir yaşam sürüyor ve normal bir şekilde 3 öğün yemek yiyorsanız kalori açığı muhtemelen oluşmuş olacaktır, bu da kilo aldırır demek. Fakat alacağınız kiloyu yağlanarak alacaksınız, bu da pek sağlıklı bir yöntem değil.

Sadece kilo almak için cips yiyorsanız shake tariflerinden deneyebilirsiniz. Ben 3 gündür şu şekilde bir shake yapıyorum yaklaşık 800-900 kalori. Tabii ki yaptığım shakein sahip olduğu makrolar günlük beslenmeme göre ayarlı. Siz de kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

50 gr yulaf ezmesi
35 gr kavrulmuş yer fıstığı
2 muz (Bu tamamen tat için, başka bir meyve de ekleyebilirsiniz.)
400ml süt
Ben bu dediklerinizin 3 katını rahat içebilirim gibi geliyor. Su içer gibi dikerim kafaya yarısını zaten :D . Muz yerine meyve koymasam olmuyor mu? Sevmiyorum da.
 

Geri
Yukarı