Hocam bir de söylemeyi unutmuşum kamburum var. Bu hareketleri yapmamda sorun yaratır mı? Sporla düzelir mi kambur?
Kambur genetikse doktora görünün. Spor genetik kamburu düzeltmez ama postürün iyileşmesine yardım eder. Kendini dik durmaya zorla.Hocam bir de söylemeyi unutmuşum kamburum var. Bu haraketleri yapmamda sorun yaratır mı. Sporla düzelir mi kambur?
Merhaba. Daha önce yaklaşık 1-2 aylık spor serüvenim olmuştu ama çeşitli nedenlerden bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi en baştan başlamayı düşünüyorum. Beslenme programı falan hepsini ayarlıyacağım. Bu konuda tecrübesi olanlara bir soru sormak istiyorum. Güray Aydın'ın GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf bu antrenman programı işimi görür mü sizce? Gideceğim spor salonunda gerekli alet yoksa ne yapmalıyım onların yerine? Spora giden birçok arkadaşım kreatin kullanıyor, ben de kullansam faydasını görür müyüm? Bana ekstra önerebileceğiniz şeyler varsa şimdiden teşekkür ederim. <3
Kreatin konusunda markaya bakmaya gerek yok her kreatin aynı etkiyi verir en azından kreatin için geçerli bu. Antrenmandan önce içersen antrenmanda daha kuvvetli olursun 2.5 litre su içebilirsin günde.
Çok abartılan bir program. Bence iyi değil. Hareketlerle bir sıkıntım yok da hacim ve şiddet çok yüksek. Kas hasarı çok fazla. Kas hasarı = büyüme düşüncesiyle yapılmış bir program. Şiddeti aynı tutacaksan setleri 2'ye falan düşürmen lazım. 4 set üst üste tükeniş çok fazla mesela. Normal haliyle kullanıp idmandan idmana ağırlık arttırabilmek için bukalemun gibi iyileşme yeteneğinin olması lazım. İlaçlı adam kullansın bu programı natural birine çok ağır.
Benimde başlamadan önce kamburum vardı ve çok fazlaydı omuzlarım aşırı dardı şuan ne kambur kaldı ne de omuzum dar adam akıllı yaparsan sırtın güçlenince geçiyor kamburluk.Hocam bir de söylemeyi unutmuşum kamburum var. Bu haraketleri yapmamda sorun yaratır mı. Sporla düzelir mi kambur?
Ufak bir yanlışınız var. Kreatin zaten birikim etkisi için kullanılan bir supplement yani antrenman öncesi almak falan ekstra bir işe yaramaz.
Programın zaten olayı bence tamamen tükenmeyi bilmeyen o konularda acemi insanların yapması. 4 set tükenmiş yazmış mesela ama yapan kişi eğer gerçekten çok tecrübeli biri değilse tam anlamıyla tükenişe ulaşamayacak bir nevi onu düşünerek yapmış. Bir süre deneyip bitkinliğe göre hafifletilebilir.
Fakat antrenman öncesi içerseniz ekstradan enerji katar kreatin.
Dediğiniz şeyin bir dayanağı yok. Kreatin zaten vücutta birikmesi için kullanılan bir supplement yani günlük olarak düzenli kullanıyorsanız zaten vücudunuzdaki kreatin depoları dolu olur ve alınca ekstra bir güç vesaire göstermez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.