Hacker olmak için ne yapılmalı?

İlk öncelikle kurs gibi şeylere boşuna para vermeyin bana göre hepsi bom boş şeyler para tuzağı herkes hacker yetiştirmek için kurs açıyor zaten bana sms bile gönderiyorlar (!) :D Kendiniz araştırıp bir dil öğrenip geliştirmelisiniz. Ayrıca öyle kolay bir şey değil birinin hesabını çalmayı istemek zaten illegal bir olay sadece hava için ve bunlar için öğrenicekseniz hiç bulaşmayın. Sonuç Hacker Typer'a girip ilk faaliyetinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram ayyıldız TEAM_2631 yapınca benim Technopat'a yazış şeklim... Bu bir suçdur, herhalde yazılım öğrenmek ıstiyorsun, YouTube ve forum sitelerinde aktif olup konu ıle ılgili makeleleri okursan gelişeceğini düşünüyorum, hangi programı kullanacağını senin seçmen daha uygun olur.

İllegal bir şey bu kursu da illegal olur yani bulabileceğini sanmıyorum. Ve muhtemelen küçüksün ama yazılıma ilgin var o yüzden böyle diyorsun. Kendimden biliyorum küçükken hacker olup ayyıldız time katılacağım falan diyordum. Yazılım dillerini falan araştırırsan senin için daha iyi olur, oyun/uygulama/site gibi şeyler yapabilirsin zamanla.

Önce İngilizceyi sonra kavramları öğrenerek başlayabilirsin.

"96 saatte hacker olun / siber güvenlik uzmanı olun" gibi kursların bir geçerliliği yok.

Öncelikle kodlama dili öğrenmeniz gerekiyor açıkçası pek bilgim yok ama C++ yanılmıyorsam uygun. Kali Linux sayesinde de kısıtlama olmadan daha kolay halledebilirsiniz. Bir de yanlış olan hepsi illegal değildir.
Herhangi bir kişiye veya şirkete zarar verilmemesi veya veri hırsızlığı vs. olmadığı sürece illegal olacak bir durum yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı