Hafızlık ile açık liseye geçiş yapmak

727188

Centipat
Şu an 11. sınıfa gidiyorum kendi başıma ögrenebildigim için ögretmenlere ihtiyaç duymuyorum bu yüzden açık liseye geçiş yapmak istiyorum. Fakat zorlaştıgı için tek seçenek hafızlık kalıyor. Bunun içinde yakındaki camiye gittim fakat almak istemediler bunun gibi bir resmi yere daha gittim fakat almak istemediler. Hafızlık ile açık liseye geçen kişiler var mı? Nasıl geçtiginizi anlatabilir misiniz? Bu konu birçok ögrenci için hayati önem taşıyor şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Şu an 11. sınıfa gidiyorum kendi başıma ögrenebildigim için ögretmenlere ihtiyaç duymuyorum bu yüzden açık liseye geçiş yapmak istiyorum. Fakat zorlaştıgı için tek seçenek hafızlık kalıyor. Bunun içinde yakındaki camiye gittim fakat almak istemediler bunun gibi bir resmi yere daha gittim fakat almak istemediler. Hafızlık ile açık liseye geçen kişiler var mı? Nasıl geçtiginizi anlatabilir misiniz? Bu konu birçok ögrenci için hayati önem taşıyor şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Neden almadılar ?

Neden almadılar?

Üniversiteyi kazandıktan sonra gelmemi istediler zaten hafızlık yapsam bile unuturmuşum. Yatılıda kabul ettim ama ilahiyat okumama taktılar. Ögretmenlik ve hafızlık beraber olması yasak gibi sanki.

Hocam öyle olmuyor o işler. Bir süredir(1-2 yıl) devam ediyor olmanız gerekli. Öyle olsaydı herkes açığa geçerdi.

Öyle bir şey yok çogu kişiden duydum ama nasıl geçtiklerini açıklamadılar konu üzerinden çok süre geçtigi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı