Haftada 3 gün spora gitmek doğru mu?

372121

Kilopat
Dürüst olmak gerekirse spor yapmayı pek sevmiyorum ama vücudumun güzel gözükmesi için gidiyorum ama okul üniversite ve üniversite bittikten. Sonra da iş hayatı girecek. Son zamanlarda sporu aksatmaya başladım (başlayalı zaten birkaç ay oldu) yavaş yavaş sonuç görmeye başlıyorum ama artık haftada 4 5 gün gitmek istemiyorum. Haftada 3 gün gidince hafta içi 1 gün hafta sonu 2 gün şeklinde gidiyorum ama gelişememe korkum var. Sporu sağlığım sürdükçe yapmak istiyorum haftada 3 gün gitmem doğru olur mu? Amacım spor yaptığım belli olsun estetik bir vücut ama aşırı da abartı olmasın. Güzelce tavsiye verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün gidiyosan fullbody yap her bölgeyi haftada 3 kez çalışmış olursun. Çift bölge antrenmanları 3 gün için ideal değildir çünkü diğer haftaya kadar sadece bölgeyi 1 kez çalışmış oluyorsunuz. Spor yapmayı sevmiyorsan gelişemezsin, vücut geliştirmek kolay bir şey değildir disiplin beslenme olmadıktan sonra hayalinizdeki vücuda asla ulaşamazsınız. Düzenli olarak kendinizi zorlamalı ve ağırlıklarınızı arttırmaya çalışmalısınız 50 bench atıyorsanız gelecek ay tekrar sayısı veya ağırlık hiç artmıyorsa demek ki bir şeyler yanlıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı