theforevervirgin
Hectopat
Daha fazla
Gelişemezsin. Gelişmek istiyorsan haftada 6 gün spora gitmelisin zaten sen başka kas grubunu çalışınca önceki çalıştığın kaslar dinleniyor.
Kişiden kişiye attığın antrenmana, programa göre değişir fakat ben spora 4 gün gelip de gelişeni görmedim.
Doğru planlamayla 3 günde bile gelişirsin. Vücüt geliştirme bilimsel bir şey haftada bir kas grubunu 12 setten fazla çalıştığın takdirde her türlü gelişirsin.
Ya 3 ay PPL yapmıştım o kadar kaslarım gelişmemişti neden mi bilmiyorum sadece kilo vermiştim güzel oda diyetle falan ama böyle estetik göğüs kaslarım falan olmamıştı push Day'da sık çalışıyordum 4 güne indirdim şimdi dinlenerek bilmiyorum sanki biraz büyüdüm gibi benmi öyle hisetimm anlamadım.
Kaç ay yaptınız böyle?
Bir de söylediğim programla gelişir miyim?
Eğer haftada 4 gün gidebiliyorsan ben senin yerinde olsam push-pull-upper-lower yapardım. Tabii eğer push da omuz yapmaya gücün kalmıyorsa omuz bacak gününe dağıtılabilir böylece her kas grubunu ortalama olarak 15-16 set çalışmış olursun. Ya da benim yaptığım gibi push pull push pull da yapabilirsin ama bacaklar eksik kalır ben öyle yapıyorum doğru değil ama yapacak bir şey yok.