- Makaleler
- 1
Daha fazla
1 aydır haftanın 6 günü gidip 1 gün off veriyorum. Yeteri kadar protein alıp almadığımdan emin değilim. Bir tık maddiyat sporu olduğu için bir profesyonel kadar iyi beslenemiyorum yalan yok. Bugün spor hocamla konuştum 6 gün fazla dedi. Yarışma döneminde bile haftada 6 gün yapmadığını söyledi ve kasın bir tık dinlenerek büyüdüğü söyledi. 1 aydır gelişim gördüğümü söyleyemem ki 1 ayda çok bir beklentim de yok. İlk başladığımda haftanın 3 günü full body yapıyordum ve faydasını gördüm bayağı. Haftanın 3 günü gelip kaslarını bir kere çalıştır kalan 4 günde kaslarını beslemen daha mantıklı olur dedi ancak aklıma takılan şey nerede araştırma yapsam herkes gelişim için haftada kas gruplarını en az 2 kere uyarmak gerektiğini söylüyorlar ancak hocam bir kere çalıştırıp kaslarını dinlendir diyor. Haftanın 6 günü kaslarımı besleyebildiğimi söyleyemem yalan yok. Antrenman şiddetini düşür dedi. Yarışmaya hazırlanmış ve yıllardır hoca elbet daha iyisini bilir diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim, kasları haftada bir kere uyarman yeterli diğer günler kasları besle demesi biraz kafamı kurcaladı çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör: