codenameNandV
Decapat
Daha fazla
Aynı şekilde AVG kullanıyorum, bana kalırsa Free olarak en iyi Anti-Virüs. Başka bir AV'ye gerek yok bana kalırsa. Tarama amaçlı Hitmanpro ve MBAM kurulabilir. AVG bana kalsa Kaspersky'dan bile iyiBen yaklaşık 2 veya 3 yıldır AVG kullanıyorum, bence güzel ama bazıları AVG kötü diyor, sizce Kaspersky veya başka bir av kullanmalı mıyım? Hiç düşünmeden Kaspersky demeyin taraftar gibi (AVG Free kullanıyorum)
Eki Görüntüle 2220249
Aynı şekilde AVG kullanıyorum, bana kalırsa Free olarak en iyi Anti-Virüs. Başka bir AV'ye gerek yok bana kalırsa. Tarama amaçlı Hitmanpro ve MBAM kurulabilir. AVG bana kalsa Kaspersky'dan bile iyi.Ben yaklaşık 2 veya 3 yıldır AVG kullanıyorum, bence güzel ama bazıları AVG kötü diyor, sizce Kaspersky veya başka bir av kullanmalı mıyım? Hiç düşünmeden Kaspersky demeyin taraftar gibi (AVG Free kullanıyorum)
Eki Görüntüle 2220249
Bu konuya bakabilirsin.Bir Kaspersky, MBAM eder mi hala?
@731001
Aynı şekilde AVG kullanıyorum, bana kalırsa Free olarak en iyi Anti-Virüs. Başka bir Av'ye gerek yok bana kalırsa. Tarama amaçlı HitmanPro ve MBAM kurulabilir. AVG bana kalsa Kaspersky'dan bile iyi.
Aynı şekilde AVG kullanıyorum, bana kalırsa Free olarak en iyi Anti-Virüs. Başka bir Av'ye gerek yok bana kalırsa. Tarama amaçlı HitmanPro ve MBAM kurulabilir. AVG bana kalsa Kaspersky'dan bile iyi.
Bu konuya bakabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum fikrinize.Kullanmayın, Avast ile birleşmesinden sonra her veriyi gerekli/gereksiz toplamaya başladı. Ayrıca koruma olarak yeterli değil. Kaspersky Free veya Bitdefender Free kullanın.
Kötü olduğuna dair bir kanıt gösterir misiniz? 2024 yılındaki tüm testleri başarıyla geçmiş. İyi bir AV.Kullanmayın, Avast ile birleşmesinden sonra her veriyi gerekli/gereksiz toplamaya başladı. Ayrıca koruma olarak yeterli değil. Kaspersky Free veya Bitdefender Free kullanın.
Kötü olduğuna dair bir kanıt gösterir misiniz? 2024 yılındaki tüm testleri başarıyla geçmiş. İyi bir AV.
7-
This threat is introduced via Spearphishing Attachment. A malicious.exe has been created that can patch ETW and execute obfuscated/encrypted shellcode to establish a C2 channel to a commercial C2 framework.
1-
This threat is introduced through Replication Trough Removable Media. A malicious binary has been created that executes shellcode to establish a meterpreter C2 channel. The binary was placed in a ZIP container followed by an ISO container.
5-
This threat is introduced via Spearphishing Attachment. A malicious .exe has been created that runs XOR-encrypted shellcode to open a Meterpreter C2 channel.
13-
This threat is introduced via Valid Accounts. A malicious PowerShell code has been created that first patches AMSI using hardware breakpoints and then executes encoded shellcode to establish an Empire C2 channel.
Kaspersky 2 tehdit fazla bulmuş, her AV yıl yıl farklı sonuçlar gösterir. 2024 verilerini atın lütfen.![]()
Advanced Threat Protection Test 2023 - Consumer
AV-Comparatives' Advanced Threat Protection Test 2023 for Consumer security products released, testing the protection against advanced attackswww.av-comparatives.org
7-
This threat is introduced via Spearphishing Attachment. A malicious.exe has been created that can patch ETW and execute obfuscated/encrypted shellcode to establish a C2 channel to a commercial C2 framework.
1-
This threat is introduced through Replication Trough Removable Media. A malicious binary has been created that executes shellcode to establish a meterpreter C2 channel. The binary was placed in a ZIP container followed by an ISO container.
5-
This threat is introduced via Spearphishing Attachment. A malicious .exe has been created that runs XOR-encrypted shellcode to open a Meterpreter C2 channel.
13-
This threat is introduced via Valid Accounts. A malicious PowerShell code has been created that first patches AMSI using hardware breakpoints and then executes encoded shellcode to establish an Empire C2 channel.
Algılamalar oldukça zayıf, ATP testi gerçek kullanım testine en yakın testtir. ATP performansı yalnızca 11, Bitdefender ve Kaspersky'a yaklaşamıyor dahi.
En son ATP testi 2023 yılına ait. Önümüzdeki aylarda bu yılın testi de gelir. Son 5 yıldaki testlere bakıldığında AVG çoğunlukla yine geride gözüküyor.Kaspersky 2 tehdit fazla bulmuş, her AV yıl yıl farklı sonuçlar gösterir. 2024 verilerini atın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.