Hamburgercide biri bana laf attı

Yapman gerekeni söyleyim mi, ne bakması allaalla bakmadım, hem sevgilini böyle mekanlarda bakıyorlar diye kıskanıyorsan dışarı da çıkarma hemşerim deseydin bu keko geri vites yapardı veya diklenirse dayağı yerdi. Senin de içinin yağı erirdi. Demesi kolay ama yapmasını belki ben de o an beceremem belki beceririm. Yani bir şekilde savunman lazım kendini. Sonradan özellikle göz kaçırman saçma olmuş. Bir de yaşa çok takılma senden çok büyük değilse abi deme, ismini söyle, kardeşim falan diyebilirsin böyle heriflere. Aslında yaşın biraz daha büyük olsa hiç sırıtmaz bu dediğim.
 
Sende adama tip tip bakacaktın laf ederse sende karşılık verecektin zaten kavga edemezdi sadece kıza şekil olsun diye efeleniyordur. 12 kişinin yanında sırf hava olsun diye sana sataştıysa verecektin ağzının payının.
 
İçinde gram mantık yok. Bir kere kız arkadaşına kimse bakmasın istiyorsa evden çıkarmayacak. Ki bakmak kötü bir şey değildir de neyse bunlara hiçbir şey anlatamazsın. Ama şu kesin herif sırf siz yaşça küçüksünüz diye sana yüklenip artistlik puanı kasmıs o kadar.
 
Ah bir laf atsaymışsınız da 12 kişi o adamı dövseydiniz. En azından akıllanırdı. Neyse en doğrusunu yapmışsınız. Başınıza bela almanızdan daha iyidir. Muhtemelen yanındaki kızı etkilemek için yalandan söylemiştir.
 
Bakmadım demişsin zaten ek olarak rahatsız oluyorsan kalk başka yere otur denebilirdi. Bakmış olsan kılıfını hazırlardın zaten bakmadığın için afallamışsın. O yaşlarda herkesin canı sıkılır şöyle şöyle deseydim diye ama çok takılma daha neler gelecek başına. Başka zaman daha soğukkanlı ve kendinden emin davranmaya çalış.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı