Hamile Kediyi Pitbull'un Ağzına Atıp Parçalattılar

Söylenecek hiçbir şey yok. Sözde müslümanlar bide...
Müslüman olduğunu bizim görmediğimiz bir şeyden mi gördünüz? Olayın bununla ne alakası var?
 
Yaptıkları canilikten anlamıştır. 🤣 Sizinkiler de çaprazlama kol, bacak kesiyordu ya hani. 🤣
Sizinkiler? Benim Müslüman olduğumu nereden anladın? Bıyıktan değil umarım XD
 
Bence insanların gözünü korkutmak lazım. Yok hapismiş yok para cezasıymış. Olmuyor işte arkadaş. Bunlara da kediye yaptıklarının aynısını yapacaksın. Atacaksın pitbullun önüne işkence çekecek. Sonra bakalım bir daha yapabiliyor mu? Bizim insanımız insani cezalardan anlamıyor maalesef.

İnsani cezası var mı sanki hocam ? Kim bu gibi işler yüzünden hapse girdi ? Öyle birisi var mı ? Benim tek bildiğim bir ara kediyi kesip videoya çeken mahlukata karşı büyük tepki olunca hakimin inisiyatif kullanarak hapis cezası vermesi oldu.

İyi hal, ceza indirimi, şartlı salıverilme vs ve aftan yararlanılmayacak şekilde ciddi hapis cezası verseler biraz olsun caydırıcı olacaktır muhakkak. Sırf çocuklara değil en ağır cezayı ailelerine vermeniz lazım. Çocuklarla birlikte ailelerini de alacaklardı içeriye. Çünkü 13 yaşındaki çocuğun sorumluluğu ailenin üzerindedir.

Maalesef üstüne düşülmüyor gereği yapılmıyor. Kaçınılmaz son. Yani bu köpeklerin zaten beslenmesi yasak hani onu umursamıyorsunuz, bari çocukların elinde dolaştırılmasını umursayın da birşeyler yapın yahu.

Yani illa birilerinin canı mı yanması gerekiyor müdahale etmek için. İş işten geçmesi mi lazım her zaman ? Daha büyük suç oluşmadan müdahale edemiyor muyuz ?
 
Arkadaşım: Resimlerin sesi olmaz.
Ben:
1563989712738.png


Çocukları ve ailesini testten geçirmeleri lazım.
Boşuna yasak değil bunlar.
 
Tamam canım ban çekti. Bunların soyunu sopunu gelmişini geçmişini bunları böyle yetiştiren ve yetişmesinde eli olan herkesin ağzını yüzünü güzelce yaş odunla dağıtmak lazım.
Sadece mesaj silinmesin.
Ayrıca bunların bir yerleri kalkıyor olabilir şuan ama, onları köşede sıkıştırırlar. :) Yahu yemin ediyorum çok yanlış yerde yaşıyorlar. Gelseler buraya... Ahh ahh.
 
Tamam canım ban çekti. Bunların soyunu sopunu gelmişini geçmişini bunları böyle yetiştiren ve yetişmesinde eli olan herkesin ağzını yüzünü güzelce yaş odunla dağıtmak lazım.
Sadece mesaj silinmesin.
Ben apoya küfür ettiğimde küfürüm silindi ama ceza almadım. Zaten yesem de yemesem de önemli değil, 96 tane cezamın sayısı 97 olur :D İçimde kalmasından iyidir.

Bugün bende gördüm Pit. Ağzında koruma yok. Patilerinde tırnaklarından koruyacak koruma yok. Gezdirende Kürt. Kürtçe konuşuyor. Tipi de öyle. DEAŞ militanı gibi sakalı var. :/ 10 kişi geziyorlardı.

Dızolar devriyede :D
Yaş farketmez. Bu kabul edilemez. Yapanlar ve aileleri cezalandırılmalıdır. Videoyu izlerken içim acıdı ve yarısında kapattım.
Cezası 200 lira panpi :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı