Hangi iPhone Modeli Alınmalı?

Selam arkadaşlar. Turkcell'de şu an indirim var, fiyatları şöyle sıralayacak olursak:

iPhone 7 32 GB 3500 TL.
iPhone 6S 32 GB 2900 TL.
iPhone SE 16 GB 1900TL.
iPhone 6 32 GB 2200 TL.

Sizce en alınası ürün hangisi? Artı ve eksileri ile yazar mısınız? (ilk Apple ürünüm olacak, tavsiye eder misiniz?)

iPhone 7 alırsan diğer modellere göre daha uzun kullanırsın. SE alma bataryası çabuk bitiyor. iPhone 6S de alabilirsin ama iPhone 7'ye göre 1 yıl daha az kullanırsın. Kısacası eğer fiyat farkını karşılayabilirsen iPhone 7 bu dört telefon arasından en iyi seçim olacaktır.

iPhone 7 alırsan diğer modellere göre daha uzun kullanırsın. SE alma bataryası çabuk bitiyor. iPhone 6S de alabilirsin ama iPhone 7'ye göre 1 yıl daha az kullanırsın. Kısacası eğer fiyat farkını karşılayabilirsen iPhone 7 bu dört telefon arasından en iyi seçim olacaktır.
2017 konusunu hortlatırken ne yaşadın acaba :D Artık hiçbiri seçenek değil.

@OnePC 2017 konusuna 2024’ün 2.yarısında yorum yaparsan “Hahaha” emojisini hak edersin :)
2024 olduğunu yeni gördüm. Karşıma çıktı konu. Bende yeni açılmıştır diye yazdım. Gidipte 10 saat 2017 konusuna kadar inmedim. Hahaha emojisini hak ettiğimi düşünüyorum.

O zaman bende size Hahaha diyeyim karşılıklı olsun. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı