- Makaleler
- 1
TTNET aboneliği bitince Millenicom'mu, SpeedNet'mi yoksa TürkNet'mi almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet.TTNET aboneliği bitince Millenicom'mu, SpeedNet'mi yoksa TürkNet'mi almalıyım?
Şuanda Türknet Kullanıyorum baya iyi ttnet ile 2mbit alıyordum anlık olarak 16mbit+ alıyorum istanbulda yaşamama rağmenTTNET aboneliği bitince Millenicom'mu, SpeedNet'mi yoksa TürkNet'mi almalıyım?
TürkNet.
NetSpeed.
Vermiyor bildiğim kadarıyla. Vermese bile diğer ISS'ler her ay 20-30 TL modem parası kesiyor. Biz 2 kere modem değiştirdik. 300-400 TL'ye bir modem alıp 5-6 sene kullanıyorsunuz zaten.Ama SpeedNet bayağı cazip geldi araştırınca. Bir bakar mısınız?
Speedmax Avantaj paketine bakın.![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.netspeed.com.tr
NetSpeed bize modem veriyor mu?
Vermiyor bildiğim kadarıyla. Vermese bile diğer ISS'ler her ay 20-30 TL modem parası kesiyor. Biz 2 kere modem değiştirdik. 300-400 TL'ye bir modem alıp 5-6 sene kullanıyorsunuz zaten.
TürkNet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.