Hangi konsol daha iyi?

Keşke sizin gibi satıcılar çoğalsa. Çok hayırlı iş yapmışsınız, tebrik ederim. Alan kişi görüyorsa hayırlı olsun, güle güle oynayın.
Sorun olursa diye numaramı verdim. Yanında Super Mario: Odyssey verdim, içinde çok oyun yoktu. Onun için bu kadara verdim. Teşekkürler. Biraz ölüye gitti ama sorun değil.
Hocam size de Swtich’de mi vardı? Denemediğiniz konsol yok maşallah. : D
Güzel konsoldu, ama bana çok hitap etmedi.

Son düzenleme:
Ben Switch satmıştım. Keşke size satsaymışım. 1 ay önce 1500'e verdim 2 ay kullanılmış Switch'i. Size biraz daha indirim yapıp 1200'e verirdim. Piyasası da uçmuş, 5500 nedir yahu?

Ama PC'ye de çıkıyor işte sıkıntı o.

Ciddi misiniz şu an? Kalbim kırıldı Switch piyasası malum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch almadım ki, o kadar para vermem.

Oyun listesi gayet güzel. Zelda BOtW, Doom, Saints Row The Third, Witcher 3, GRID Autosport ve daha nicesi var.
Aslında pahalı olması gayet normal istediğin yerde oynayabilirsin ben otobüste rdr2 ve Civ 6 oynamayı çok isterdim.
Ancak şarj ömrü oyunlara göre değişiyormuş minimum 2.5 saatten 7 saate kadar.
Kırılmasına gerek yok. Dediğim gibi kar amacım yoktu.
Sen çok nadir bir insansın senin gibi insan az var çoğu kişi sana enayi der kar yapmadığın için ama ben senin için aç gözlü olmayan diyeceğim.

Aslında pahalı olması gayet normal istediğin yerde oynayabilirsin ben otobüste RDR2 ve CIV 6 oynamayı çok isterdim.

Swtich normalde çok pahalı bir cihaz değil, genel fiyat olarak diğer konsollar gibi. Ama malum bizim ülkede şişiyor fiyatı.

Güzel konsoldu, ama bana çok hitap etmedi.

Severim ben el konsollarını, amacım her yerde oynamak değil zaten otobüste oynasam millet bana bakıp oyun delisi der. :)

Aslında ülkede 3DS’ler iyi bilinse satıp, Swtich almayı düşünürdüm ama piyasası iyi değil ülkemizde.

Swtich normalde çok pahalı bir cihaz değil, genel fiyat olarak diğer konsollar gibi. Ama malum bizim ülkede şişiyor fiyatı.

Severim ben el konsollarını, amacım her yerde oynamak değil zaten otobüste oynasam millet bana bakıp oyun delisi der. :)

Aslında ülkede 3DS’ler iyi bilinse satıp, Swtich almayı düşünürdüm ama piyasası iyi değil ülkemizde.
Şu an garip bir fiyat aralığı var yazdığım gibi çok saçma.

Switch normalde çok pahalı bir cihaz değil, genel fiyat olarak diğer konsollar gibi. Ama malum bizim ülkede şişiyor fiyatı.

Aslında ülkede 3DS’ler iyi bilinse satıp, Switch almayı düşünürdüm ama piyasası iyi değil ülkemizde.
Sizleri tanısaydım keşke, size de verebilirdim. Neyse, kullanan kişiye hayırlı olsun.

Aslında ülkede 3DS’ler iyi bilinse satıp, swtich almayı düşünürdüm ama piyasası iyi değil ülkemizde.

Şu an garip bir fiyat aralığı var yazdığım gibi.

Aslında ülkede 3DS’ler iyi bilinse satıp, swtich almayı düşünürdüm ama piyasası iyi değil ülkemizde.

Aslında şöyle bir ₺2300-3500 aralığında fiyatı olsa tadından yenmez.

Sizleri tanısaydım keşke, size de verebilirdim. Neyse, kullanan kişiye hayırlı olsun.

Olan olmuş dediğiniz gibi hayırlı olsun alana.

Switch çok ısınıyor muydu deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı