Hangi tarayıcıyı neden kullanıyorsunuz?

Vivaldi'nin artıları nedir? Kullandıysanız bize de söylermisiniz?

Chrome ile Edge karışımı gibi bir şey. Temasını tamamen sen düzenleyebiliyorsun. Ayarlar kısmı oldukça geniş. Pek fazla artısı yok. Biraz Chrome, biraz da Edge.

Bu arada şu grafik her şeyi açıklıyor. Chrome dışında diğerleri yerlerde.

 
Windows'ta Brave kullanıyordum Gentoo'ya geçince Firefox kullanmaya başladım ama son çıkan Meta olayından sonra Brave veya ungoogled-chromium'a geçmeyi düşünüyorum.
 
Qutebrowser ve kullandığım işletim sisteminde qutebrowser yoksa Firefox. Tamamen klavye ile yönetebilmem, özgür yazılım olması ve tracking barındırmaması, ayarlaması ve temalaması aşırı basit olmasından dolayı kullanıyorum.
 
Brave'nin kendi arama motoru Beta aşamasında sanırım. Şuan Google kullanıyorum ama bilgisayarımdaki diğer işletim sistemi olan Elementary OS'da ki Brave'de Brave'nin kendi arama motorunu kullanıyorum. Kullanışlı gözüküyor açıkçası.
 
Son düzenleme:
Uzun süre Chrome kullandıktan sonra bir sene önce Brave geçtim ve şu an çok memnunum. Bazı arkadaşlarım Mozilla ve Opera önerdiler. Kısa süreliğine de olsa Opera kullanmışlığım var (Opera GX de dahil). Hiçbir zaman Mozilla kullanma taraftarı olmadım sanırım bir türlü ısınamıyorum. Mozilla kullanan arkadaşlar Brave ile arasındaki önemli farkları artısı ve eksisi ile yazabilir mi? Bir de kullanıyorsanız farklı tarayıcıları neden kullandığınızı da belirterek yazarsanız sevinirim. Belki laptopta kullanırım.

Tor; hackerım. :)
 

Geri
Yukarı