Hangi Windows 8.1 sürümü daha iyi?

• Konuyu başlatan Croqs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 11.907
Windows 8.1 sürümleri arasında Windows 10'daki gibi bir fark bulunmamaktadır. İstediğini kur, farkı hissetmeyeceksin.
Bilmeden fark yok demen çok yanlış. Çünkü birçok Windows sürümü var. Mesela güncel Windows 10 Pro ile Windows 10 LTSC sürümü arasında dağlar kadar fark var. Windows 10 için LTSC neyse Windows 8.1 için ise Embedded sürümü odur.

Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation sürümünde aşırı gereksiz hizmetler ve Metro uygulamaları yok. Bu yüzden Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation sürümü hafif bir sürüm. Metro uygulamalarından çekmediğim bir şey kalmadı. Zaten Windows'un halihazırda sunmuş olduğu alternatifleri varken Metro uygulamaları kullanmak abes kaçar.

Embedded 8.1, Microsoft'un öğrenciler için çıkardığı özel bir sürümdür. Ben, 8.1 sürümleri derken Embedded 8.1'i kayda almadım. Somut konuşalım, bu sürümü çok abartıyorsunuz.

Embedded 8.1, Microsoft'un öğrenciler için çıkardığı özel bir sürümdür. Ben, 8.1 sürümleri derken Embedded 8.1'i kayda almadım. Somut konuşalım, bu sürümü çok abartıyorsunuz.
Abartmıyorum, kendim kullandığımdan dolayı çok net bir şekilde konuşabiliyorum. Windows 8.1 Pro'dan bu sürümde bilgisayarım aşırı rahatladı. Yani biliyorum da konuşuyorum.

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Windows 7 kuracağım yok en iyisi Windows 11 yok en iyisi şu en iyisi bu bilmeden konuşmayın Windows SL kurdum fıstık gibi çalışıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00