Hangi yeni nesil konsolu almak mantıklı olur?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Konsollarda ek vergiler var biliyosunuz. Onlar bittikten sonra almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatları ile ek gümrük vergileri kalksa ne kadar olur? PS5 ve Xbox seriesler için diyorum. Özellik olarak hangisi daha mantıklı olur? PS5 özel oyunları da çok hoşuma gitti. Şimdiden teşekkürler.

Konsollarda ek vergiler var biliyosunuz. Onlar bittikten sonra almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatları ile ek gümrük vergileri kalksa ne kadar olur? PS5 ve Xbox seriesler için diyorum. Özellik olarak hangisi daha mantıklı olur? PS5 özel oyunları da çok hoşuma gitti. Şimdiden teşekkürler.
Hiçbir dayanağım olmadan Xbox Series X diyorum. Kendi düşüncem.

Şunu da okumanı tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı