- Makaleler
- 6
Milyon tane yorum ve kesin(!) cevap gelir buna. Bu tür konular işte ayrı bir saçmalık. Resmen "xx" bana kızar mı gibi insani duygularla tereddüt ediyor insanlar.
Şuanda banamı dediniz bunu yoksa başka birilerinemi anlayamadım? Ben sadece sormak istedim.Milyon tane yorum ve kesin(!) cevap gelir buna. Bu tür konular işte ayrı bir saçmalık. Resmen "xx" bana kızar mı gibi insani duygularla tereddüt ediyor insanlar.
Ha anladım benim konuya laf etmiyorsunuz yani tamamdır.@Ethem Efe Soru sormadım aslında. Sitem gibi biraz. Herkes kendince doğru çıkarıyor günümüzde. Bir anda dayanaksız, kesin doğru gibi saçma sapan yorumlar geliyor.
Geçici bir durum ise iyileştiğinizde kazasını tutabilir geçmeyecek şekilde ise fidye verebilirsiniz.
Burada dini konularla alakalı yazılan yorumları sağlam kaynaklardan teyit ederek tatbik etmenizi tavsiye ederim çünkü dini her içeriğe hakaret, aşağılama ve yanlış bilgi verici yorumlar yazan dini inancı olmayan art niyetli kişiler mevcut. Moderatör ekibi hiç görmüyor bunları neden acaba? Yaşınız küçükse anne babanıza danışınız.
Milyon tane yorum ve kesin(!) cevap gelir buna. Bu tür konular işte ayrı bir saçmalık. Resmen "xx" bana kızar mı gibi insani duygularla tereddüt ediyor insanlar.
Arkadaşımız 12 yaşında.Burada dini konularla alakalı yazılan yorumları sağlam kaynaklardan teyit ederek tatbik etmenizi tavsiye ederim çünkü dini her içeriğe hakaret, aşağılama ve yanlış bilgi verici yorumlar yazan dini inancı olmayan art niyetli kişiler mevcut.
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için yüzümde gülümseme uyandı vallahiArkadaşımız 12 yaşında.Dini bir kenara bırakıp çocuğun menfaatini düşünmek gerekiyor. Bu yüzden genel bir doğru var, o da oruç tutmaması gerektiği.
Sen tutma @Ethem Efe , birisi kızacaksa bana kızsın ben hesaplaşırım onunla.Sen iyileşene ve büyüyene kadar iyi ve faydalı birisi olmaya çalış.
Arkadaşımız 12 yaşında.Dini bir kenara bırakıp çocuğun menfaatini düşünmek gerekiyor. Bu yüzden genel bir doğru var, o da oruç tutmaması gerektiği.
Sen tutma @Ethem Efe, birisi kızacaksa bana kızsın ben hesaplaşırım onunla.Sen iyileşene ve büyüyene kadar iyi ve faydalı birisi olmaya çalış.
@aliaksandr Aynı fikirde değilse asın bence. Hoşgörü görsünler. Mantıksız ve bencilliğin dibi resmen. Bu saçmalığa isim koymak lazım.Moderatör desteği çağırıyor bir de. Fişek yak olmadı.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.