LansoPanto
Picopat
Müstehak. Bir milletin şahsi çıkarları ülke çıkarlarının önüne geçip, senelerce çıkarları uğruna kör sağır dilsiz olan bir millete müstehak.
Ama kasıtlı olarak bir algı ve nefret pompalamaya devam her zaman ki gibi...
Bir hayır sever belki de alın size şu kadar para yarısını mültecilere yarısını Türk vatandaşlarına bayram öncesi verin demişte olabilir.
Hocam ben neyi kasıtlı yapıyorum ben hangi haberi yalap şap belgesiz sunuyorum. Hangi haberde belge sunulduğunu siz gördünüz onu da bilmiyorum. Bir hayır sever değil bir dernek ve suriyelilerin oluşturduğu bir dernek yapıyor bu olayı. Suriyeli dernekte idrak edebileceğiniz üzere suriyelilerden oluşuyor. Haber o kadar ütopik bir haber değil. Ben kimseye nefret pompalamıyorum. Ben kendi ülkemizde azınlık olmamıza ülkeye mağdur yardıma muhtaç diye alınan adamların oluşturduğu bir derneğin ana halka yardım etme düzeyine gelmesinden bahsediyorum. Haberde de görebileceğiniz üzere kaymakamlık yardıma muhtaç Türklerin adres bilgilerini bu derneğe sağlıyor yani buradan Türklere yapıldığını anlayabilirsiniz sanırım.Konu hakkında yeterli bilgi yok elimizde daha. Şöyle yalap şap belgesiz bilgisiz haberleri hiç sevmiyorum. Kaç kişiye yardım verilmiş kim vermiş derneğin tam adı nedir hiçbir şey belli değil.
Bir hayır sever belki de alın size şu kadar para yarısını mültecilere yarısını Türk vatandaşlarına bayram öncesi verin demişte olabilir. Ama kasıtlı olarak bir algı ve nefret pompalamaya devam her zaman ki gibi... Şöyle haberleri tam nedir bilmeden sizin yaymanız ve paylaşmanız da yanlış bence.
Hocam ben neyi kasıtlı yapıyorum ben hangi haberi yalap şap belgesiz sunuyorum. Hangi haberde belge sunulduğunu siz gördünüz onu da bilmiyorum. Bir hayır sever değil bir dernek ve suriyelilerin oluşturduğu bir dernek yapıyor bu olayı. Suriyeli dernekte idrak edebileceğiniz üzere suriyelilerden oluşuyor. Haber o kadar ütopik bir haber değil. Ben kimseye nefret pompalamıyorum. Ben kendi ülkemizde azınlık olmamıza ülkeye mağdur yardıma muhtaç diye alınan adamların oluşturduğu bir derneğin ana halka yardım etme düzeyine gelmesinden bahsediyorum. Haberde de görebileceğiniz üzere kaymakamlık yardıma muhtaç Türklerin adres bilgilerini bu derneğe sağlıyor yani buradan Türklere yapıldığını anlayabilirsiniz sanırım.
Eğer bu yaptığım kasıtlı olarak nefret pompalamaksa evet suriyelilerden nefretttt ediyorum kültürleri belli yaşayış şekilleri belli yardım aldığı ülkeye pisleyen yan gelip yattığı ülkenin değerlerine hakaretler savuran gençlerimi öldüren ülkemin çocuklarını kadınlarını taciz eden pislik heriflerden oluşuyor. Bunun konuyla alakası yok madem nefret ettiğim anlamışsınız açık açık söyleyeyim.
Bu mültecileri hala sevenler varsa sorunu kendilerinde aramaları lazım ben ülkemde mülteci istemiyorum ne halleri varsa görsünler ama yeter ki ülkeme gelmesinler.
Evet geçen mültecileri destekleyen biriyle konuşuyorum. Bana diyor ki onlar din kardeşimiz müslüman müslümana böyle mi yapar vs. diyordu. E dedim dayı onlar ülkemizde kadınlarımızı çocukları taciz ediyor. Kaç tane genç öldürüldü. İnsanları rehin almaya başladılar diyorum. Olsun onlar din kardeşimiz günahlar yardıma muhtaçlar vs. İnşallah dinleriyle yerin dibine batar bu insanlar başka bir şey diyemiyorum.Bu mültecileri hala sevenler varsa sorunu kendilerinde aramaları lazım ben ülkemde mülteci istemiyorum ne halleri varsa görsünler ama yeter ki ülkeme gelmesinler.
Hocam Pakistanlılar'dan sonra, buraya Hintliler'de gelmeye başladığında, görürüm o mülteci severleri.![]()
Gelsinler tabii bi çay çorba felan içsinler canım zahmet etmişler nede olsa.
Evet geçen mültecileri destekleyen biriyle konuşuyorum. Bana diyor ki onlar din kardeşimiz müslüman müslümana böyle mi yapar vs. diyordu. E dedim dayı onlar ülkemizde kadınlarımızı çocukları taciz ediyor. Kaç tane genç öldürüldü. İnsanları rehin almaya başladılar diyorum. Olsun onlar din kardeşimiz günahlar yardıma muhtaçlar vs. İnşallah dinleriyle yerin dibine batar bu insanlar başka bir şey diyemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.