Havalimanı Ürünlerinin 2 Kat Pahalı Olması

Şu an İstanbul havalimanındayım. Bir simit 7, 50₺ gibi bir fiyatı var iken sadece ortası yarılıp 1 dilim kaşar eklenmiş simit ise 16, 50₺. Çay alayım dedim 16 - 17₺ fiyatı var. Starbucks şu an kapalı. Oranın fiyatlarını düşünemiyorum. Bimde 2 - 3₺ satılan bisküvi burada 9, 50₺. Su alayım dedim o da 7 - 8₺.
Birde orada 4 kişi öğlen yemeği yiyenler yok mu?
Uçak biletinden daha fazlaya patlıyordur.
 
Dışardan yiyecek vb. getirmek yasak büyük ihtimalle. Doğru mu?

Şöyle söyleyeyim bizim ofisimiz var ofiste mutfağmız buz dolabımız mikrodalga her şey var bize kesinlikle yasak değil ama yolcular için pek emin değilim ama bildiğim kadarı ile yolculara yasak diye biliyorum.
 
Starbucks havalimanlarının kurtarıcısıdır. Normal bir yerde gittiğiniz Starbucks ile ilginç bir şekilde havalimanındaki arasındaki fark diğerleri gibi uçurum değil. 10 liradan fazla ödemiyorsunuz çoğu zaman. Mesela yanlış hatırlamıyorsam grande boy Cool Lime için havalimanlarında 7,5 TL fark ödüyorsunuz.
 
Normal degil mi? Havalimani'nda aylik dükkan kira bedeli ne kadar? Bunun yani sira bir de isci calistirdiginizi düsünün.

Tabii ki de normal ama sonuç olarak göz göre göre kaktırmaya çalışıyorlar ve böyle olunca zengin godamanlar haricinde kimse bir şey almıyor aslında zenginlerde almıyor onlarda mevzuyu anlamışlar sadece cidden godaman parası eşek yüküyle olan adamlar alıyor sonra hiçbir şey satamıyoruz diye de kıvranıyorlar.
Big Mac menü 60 ₺ falandı yanlış hatırlamıyorsam. Yanlışsam düzeltin.

Doğru bro hala da fiyatlar öyle 70 80 TL'ye menüler var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı