Hayat neden zor?

Çok garip bir durum gerçekten, dünyanın neredeyse yarısıyla aynı duruma doğru düşüyoruz. Oralarda nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de sadece şikayet ediliyor. Bir şey yapın arkadaş ya.

Ülkenin siyaseti bile aynı sadece birbirini suçlama ve şikayet etme üzerine kurulu, gelin de bir şey yapın diyen yok. Sizleri ve kendimi de suçlamıyorum imkan yaratan kimse de yok çünkü. Böyle yaşamaya devam edeceğiz. Kendinizi ve sevdiklerinizi kurtarmaya bakın gerisi mühim değil.
 
Zaten kolay olacak değildi herkesin hayatı kendine göre zor ama saydıkların üzülmek için çok basit şeyler. Lise 1'e gidiyorsun sanırsam. Dersi adam akıllı çalışırsan neden kafanda kalmasın değil mi? Verimli çalışma yöntemlerini öğren. PC alma işi de kolay zaten senin için. Daha lise bire gidiyorsun ve önünde 3 sene falan var. Şu an ders çalışmaya başlasan çok net derece yaparsın. Hadi diyelim ki olmadı yapamadın, kendin alırsın büyüdüğünde bunu büyük dert etmeye gerek yok. Aynı şekilde partner arayışından da canını çok sıkma çünkü büyük ihtimal fiziğine aldanmışsındır kızın. Kendine bak, bakımlı olan her erkeğe illaki bakan olur dostum. Ha bu arada sırf görünüşün için seni seven biri ile de birlikte olma derim, seni seven karakterin için sevsin. Bu tür şeylerle canını sıkman çok normal yaşından dolayı. Ben de senden 2 yaş büyüğüm zaten. :D maalesef mutlu olacak o kadar çok şey varken bile minik şeylerle üzülüyor insanlar bende dahil. Takma dostum bunlar basit şeyler. Bende zamanında aynı sebepler için çok üzülüyordum ama işte insanı olgunlaştıran da bu acıları çekmek. PC almak falan şu an sana zor gelebilir ama ileride emin ol dert ettiğin şey için kendine kızacaksın :D.

Reyiz sınıfımı nereden bildin ya :D
 
Aslında her ülkede hayat belli bir derece zor fakat Türkiye'de bu zorluğu ifade etmek gerekirse reçel tayin ersoğan. Mesela bir Türk genci bir şey almak bir yerlere gitmek istediği zaman önüne çelik kapı gibi maddi zorluklar çıkıyor. Her şeyin fiyatı artıyor yani bir sürü zorluk söylenebilir Türkiye gençleri için. Diğer ülkelerde de belli zorluklar var fakat onların dertleriyle bir Türk gencinin dertlerini karşılaştırdığımız zaman onların dertleri bizim normallerimiz oluyor.
 
Açıkçası ders ve bilgisayar problemi bende yok. Bu yıl yeni bir bilgisayarım oldu. Hayat bazen sıkıcı ama güzel. PC sistemim;
Acer Swift 3
AMD Ryzen 3 4300u.
8 GB RAM.
120 GB SSD.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı