Hayatınızda en çok korktuğunuz an

2 sene önce bir arkadaşımla birlikte bisiklet sürmek için dışarı çıkmıştım. İkimiz de aldık bisikletleri dolaşıyoruz. "Kuzey Yıldızı" adı verilen oldukça büyük bir park var (Oyun parkı değil de koşmak, bisiklet sürmek için bire bir.) Oraya gittik bisiklet sürmek için, hava da çok karanlık saat 22.30 - 23.00 gibi bir şeydi. Benim bisikletimde bir sorun oldu, süremiyordum. Arkadaşım da "Ben onu sürerim, sen benim bisikletimi al" dedi. Bisikletleri değiştirdik. Benim bisikletle yavaş yavaş da olsa gidiyordu, o yavaş gidiyor diye ben de yavaş gittim. Karşımızda ufak bir yokuş vardı az ilerisi de havuz ve havuzun etrafı 20 - 30 cm uzunluğundaki demirlerle çevrili. Arkadaşım benim bisikletimle oradan rahatça indi. Arkadaşımın bisikletinin de frenleri tutmuyor ama ayağımı yere basarım yavaş inerim bir şey olmaz düşüncesiyle inmeye çalıştım. Ayağımı yere basıyorum ama fayda yok. Bisiklet hızlandıkça hızlanıyor, o an belki kalkışta olan bir araba kadar hızlanmıştır. Ben de korkuyla bağırıyorum tabi :D. Karşımda demir var, çarpsam havuza uçacağım ve havuzlar da o gün boştu (dolu olsa sorun yok, yüzmeyi az çok biliyorum). Tam demire çarpacaktım 2 cm ile çarpmaktan kurtuldum, 1 saat boyunca etkisinde kalmıştım (bir şeyin etkisinde kaldığım en uzun süre olabilir).
 
Keko'nun biriyle atıştım önümü kestiler artist artist laf attı yanımda sevgilim varken bıçak çekti şerefsiz bende de vardı çıkarmadım çıkarsam ya ben ya o ölecekti belli kardeşim dedim yolunuza gidin kapattı bıçağı bir de diyor bu seferlik böyle olsun kız olmasa yanımda ezdirmezdim ama yapacak bir şey yok kızda çok korktu tabii benim en çok gerildiğim an oldu o an ama korkmadım.
 
Arkadaşlar alta bilgilendirme koymak iyi fikir değil. Bünyenize güvenmiyorsanız açmayın linki. Altta kurbanlar var. Kusura bakmasınlar.
Şeref yoksulu arkadaşım "alperen gel edit yaptık ehe ehe" diye gelip bu linki atmıştı. Sonrası malum.
Bu arada herhangi bir kalp krizi vs durumlarında müessesemiz sorumlu değildir.
Lan kulaklık son sesteydi geberdim gittim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı