Hayatınızda yaşadığınız en adrenalinli 2 şey

Hocam ben o tarz bir alette kemerim varken korkudan ölüyordum sizinki inanılmaz korkunç olmalı😃
Hani böyle kafanızdan belinize doğru indirdikleri emniyet kemeri var ya, o kafamın üstüne çıkmıştı gövdem serbestti yani. Emniyet kemerim çıktı diye bağırdım durdurmadılar sonra öndeki adam dalga geçer gibi emniyet kemeri çıkar mı oğlum demişti. Bir daha da Ranger'a binmemeye yemin ettim zaten. Crazy Dance harici lunapark'tan nefret ediyorum :(

Lunaparkta Ranger'a bindiğimde emniyet kemerim açılmıştı. Bilmeyenler için Ranger:
Gördüğünüz kabinlerin her birinde 10 kişi falan oturuyor. Ve o kabinler birbirine paralel olarak 360 derece dönüyor. Benim emniyet kemerim açılmıştı tutunmak için kafamı yukarı dayamıştım. Ani irtifa kaybından da omurgam zedelenmişti :D
Olduğum yerde kalp krizi geçirdim.

Bisiklet ile son sürat yokuştan inerken direksiyonu kavrayamayıp düşüp jantların yamulması ve tek gözyaşı dökmeden kollarımın deli gibi kanaması. 😃

Sinirden bisikleti alıp oradan oraya vuruyordum en son...

4 Ay önce kıl payı kangala yem olmaktan kurtuldum.
5 Ay önce ayni kangal üstüme atlamıştı.

Sonuç : köpek beni çok sevmesede oğlum gibi seviyorum hâlâ.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı