Hayatınızda yaşadığınız en üzücü olay nedir?

Teşekkür ederim de o günden bu güne çok şey değişti hee çocukluğum kolay geçmedi çevremden dolayı şiddete de çok maruz kaldım ama kavga etmeyi de öğrendim bu şekilde herkesin derdi kendine göre büyüktür hiçkimsenin hiçkimseyi eleştirmeye hakkı yok orada birisi senin ki dert mi Afrika'daki ya da evsizlerin yanında diyor öyle demeye kimsenin hakkı yok birisine.
çok haklısın. Herkesin kendine göre dertleri vardır kıyaslamak hoş değildir. Güzel yorumun için teşekkürler:)

Kendi kardeşimi kendi ellerimle toprağa vermek... Bir de sabah kuşumu göremeyince annemi aramıştım, "Kuşun ölüydü, babana verdim" dediği an. Son olarakta 30'a yakın yavru 3 tane de büyük balığımın 2 ay içinde ölmesi, hâlâ vicdan azabı çekerim. Ha bir de Elazığ depremi.

1-Canım Muhabbet kuşum Pachi'nin ölmesi,
2- Açılmamış 720 gram Nutella'yı yere düşürüp kırdığım zaman.
İkisinde de çok üzülmüştüm.

Not: Bazı kişilere üzgün atacağıma, yanlışlıkla inanılmaz atabiliyorum, kusura bakmayın.

Kendi kardeşimi kendi ellerimle toprağa vermek... Bir de sabah kuşumu göremeyince annemi aramıştım, "kuşun ölüydü, babana verdim" dediği an. Son olarak da 30'a yakın yavru 3 tane de büyük balığımın 2 ay içinde ölmesi, hâlâ vicdan azabı çekerim. Ha bir de Elazığ depremi.

Başınız sağ olsun...

1-Canım Muhabbet kuşum Pachi'nin ölmesi,
2- Açılmamış 720 gram Nutella'yı yere düşürüp kırdığım zaman.
İkisinde de çok üzülmüştüm.

Not: Bazı kişilere üzgün atacağıma, yanlışlıkla inanılmaz atabiliyorum, kusura bakmayın.
Nutellayı düşürrene 1 milyon NUtELlA cezası geliyor. Pachi ye Allahtan rahmet:). Teşekkürler!:)
Kendi kardeşimi kendi ellerimle toprağa vermek... Bir de sabah kuşumu göremeyince annemi aramıştım, "Kuşun ölüydü, babana verdim" dediği an. Son olarakta 30'a yakın yavru 3 tane de büyük balığımın 2 ay içinde ölmesi, hâlâ vicdan azabı çekerim. Ha bir de Elazığ depremi.
Allah ölenlere rahmet eylesin. Kardeşin eminim ki cenettedir. :( Teşekkürler yorumun içi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı