Zaqu
Hectopat
Sağ ol. Ben o kadar parayı nasıl ödeyeceğimNutellayı düşürrene 1 milyon NUtELlA cezası geliyor. Pachi ye Allahtan rahmet. Teşekkürler!
![]()
Sağ ol. Ben o kadar parayı nasıl ödeyeceğimNutellayı düşürrene 1 milyon NUtELlA cezası geliyor. Pachi ye Allahtan rahmet. Teşekkürler!
![]()
Sağolun.Başınız sağ olsun...
Teşekkür ederim. Ben o kadar parayı nasıl ödeceğim.
Hemen yarın gidip alıyorum, borçlanmak istememNutella parasını ödeyebilmek için 750 gram Nutella alınız![]()
Daha fazla yer edinmeden profesyonel destek almanızı öneririm.Bir keresinde dördüncü sınıfta okuldan çıkarken bir kız çocuğuna çarpmıştım. Sonra da ailesi resmen bize bin bir türlü hakaret etti. O bana travma olarak kaldı. Dışarıya rahatlıkla çıkamıyordum. Psikolojim bozulmuştu. Ve şu an hala o durumdayımYardımı olabilecek birisi varsa bir yorum yazabiir. Teşekkürler
Kardeşim o bebekken ilk telefonumu balkondan aşağı atmıştı daha dokunamamistim telefona çok üzülmüştüm.Merhabalar. Geçen hayat isminde bir konu paylaşmıştım. Çok güzel insanlardan çok güzel yanıtlar aldım. Şimdi, size bir sorum var. Hayatınızda yaşadığınız en üzücü olay neydi? İsterseniz cevaplayabilirsiniz hem bende kendi anılarımı anlatırım. İyi günler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.