qrbzaydemir
Hectopat
Daha fazla
Anca bu kadar güzel yorumlanır. Eline emeğine sağlık.Diğer arkadaşlarının da dediği gibi yapacak bir şey bul! Ne olursa olsun, bir uğraş bul kendine. Kendi hayatını sorgula öncelikle. ''Ben ne yapıyorum?, Neden yaşıyorum?, Amacım ne?, Şöyle şöyle yaparsam ne olur?, Gelecekte ne olur?, Şunu yaparsam sonucu ne olur?'' gibi sorular sor kendine. Kesinlikle zamanını boşa harcama. -Ha illa da bilgisayar başında oturacaksan, kendine uygun film izle (Sosyal'de film/dizi önerilerine bakabilirsin), programlama işinde üşenme ve daha da geliştir kendini. Bir süre sonra artık bu senin için vazgeçilmez bir şey olacak. Bunların dışında merak ettiklerini araştır. Mesela aklına ilk gelen şeyi araştır, öğren. Tabii oyun da oyna. Fakat, bağımlı olma.
Ayrıca unutma ki, bir insan ömrü ortalama 65-70 yıldır. Bunun yarısı okuyup, iş kurup, evlenmek, çalışmak vs. ile geçer. Geriye kaldı ömrünün yarısı. Bu zaman içerisinde de hayatın sana verdiği yorgunluk ile bazı şeyleri artık yapamayacak veya yaşın geçmiş olacak. O yüzden geçirdiğin şu zamanları çok iyi değerlendir. İçinde olduğun dönem gereği bazı ruhsal sorunlar yaşaman normal. O yüzden hiç bir şeyi kafana takma. Hayat senin hayatın. Ne yapmak istiyorsan onu yap!