18 yaşındayım, lise yeni bitti, kel kaldım. Kız arkadaşım olmadı. Para yok, vücudumdan nefret ediyorum.
Saç ektirebilirsin kız arkadaş edinebilirsin para kazanabilirsin vücut yapabilirsin niye hayatını boşa geçiriyorsun?
18 yaşındayım, lise yeni bitti, kel kaldım. Kız arkadaşım olmadı. Para yok, vücudumdan nefret ediyorum.
Keşke bütün dertlerim yazdıklarım kadar olsaydı en azından daha mutlu olurdum. Annem ile babam ile henüz 3.sınıfa giderken ayrıldılar, babamın malı mülkü var ama evladına layık görmüyor. Annemde de tümör çıkmıştı kolunda, iyi huylu demişlerdi ama şimdi de midesinden rahatsızlandı. Sporu denedim ama beceremedim malum beslenmek zor.
Sanırım genetik. Saçlarım çok seyrek ve ince telli.
Kardeş ikinci turda alacaklar seçimi. Kimse bir yere gitmiyor yani gerçekçi olmak lazım. Soğan beyde onların yanına katılınca kesinleşti zaten. Belki tepki oyları ile çekişmeli geçer seçim.
@Hakan White
Benim babamda aynı şekilde biz ayrıldıktan sonra 3 kez evlilik yaptı onlara ev araba verdi. Harçlık istedim IBAN attım görüldü attı kaç defa babamdan utanıyorum artık herhangi bir ortamda baba muhabbeti açılınca bütün şeyler gözümün önünden geçiyor çok kötü bir durum. Annemin midesinde polip çıktı ve sanırım kansere yakın bir şey. Önümüzdeki sene gemi adamı olmak için eğitim alacağım bir 5,6 sene gemide kalmayı planlıyorum umarım hayatım düzelir.
Keşke bütün dertlerim yazdıklarım kadar olsaydı en azından daha mutlu olurdum. Annem ile babam ile henüz 3.sınıfa giderken ayrıldılar, babamın malı mülkü var ama evladına layık görmüyor. Annemde de tümör çıkmıştı kolunda, iyi huylu demişlerdi ama şimdi de midesinden rahatsızlandı. Sporu denedim ama beceremedim malum beslenmek zor.
Sanırım genetik. Saçlarım çok seyrek ve ince telli.
Kardeş ikinci turda alacaklar seçimi. Kimse bir yere gitmiyor yani gerçekçi olmak lazım. Soğan beyde onların yanına katılınca kesinleşti zaten. Belki tepki oyları ile çekişmeli geçer seçim.
Hocam ilk dediğinize katılmıyorum veriler değişebilir ama bunca sene gördüğüm çoğu aile çocuğuna en azından maddi olmasa bile manevi baba oluyor sorun yaşayanlarda var ama o kadar değil ben görmedim yakından uzaktan çok şahit olmuşluğum var örneğin amcalarımın çocukları krallar gibi yaşıyorlar iyi yerlere gelmeleri için babaları çırpınıyor adeta ve yaptığı emeklerin karşılığınıda aldı eski tanıdığım birkaç arkadaşlarım vardı lay lay lom takılıyorlardı hepsi bir başarıları da çabaları da yoktu ama birçoğu babaları sayesinde bir baltaya sap oldu iyi kötü baba desteği en önemli faktör bana göre herkesin koşulları yaşadıkları da kaldırabilecekleride aynı değil mesela biri 60 kg yük taşır 100 kgde çöker diğeri 150 kg rahat kaldırır ha sonuçta ağlayarak yardım bekleyerek hiçbir şey elde edilemez mecburen herkes kendi başının çaresine bakacak ve gerçeklerle yüzleşmek zorunda.
İyide zaten adam vücudumdan nefret ediyorum demiş. Tam olarak neyi komik buldun ?Hayatımda gördüğüm en komik yorumlardan birisi. Spor yapmak sadece vucüdünü toplar.
Knk annem kansere yakalanmış durumu çok ağır
Bas knk![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.