Hayattan zevk alamıyorum

Sen yapmasan da o ufaklık kendi kendine bunu yapıyor zaten. Neyin kafası bu? Tamam dostum en çok siz ilişkiye giriyorsunuz sizi gidi minik sigmalar. :D :D :D

Ben şaka yaptım zaten hocam. En dememesi gereken adam benim. P@rnhub üzerinde 12000 saatim var. :D

Ayrıca 10 yıldır kız görmüyorum, sigmalardan nefret ederim. Arkadaş troll gibi yazdığı için öyle yazdım. @yaraliordek

Şakam için özür dilerim. @yaraliordek
 
Son düzenleme:
Gym'e gidip hayatını rezil etme. Evet güzel bir vücuda sahip olmak iyidir. Ama boş motivasyonlarla özgüvenini tavana çıkarıp çevrendeki insanların senden uzaklaşmasına sebep olabilirsin. Ve gerçekten düzenli bir şekilde yapman gerekiyor hayatında çok büyük bir yer kaplayacak. Sosyal hayatını da etkileyecek çevren Gym'de birbirini yalayarak ilgi eksikliğini gideren nerdler ile dolacak.

Hayattan zevk alamadığın için Gym'e gidersen işin sonunda Gym'e gitmeyenleri ezikleyerek zevk almaya çalışırken bulursun kendini. Gym gerçekten nerd bataklığıdır, iradesini güçlendirmek için motivasyon videoları izleyip bir taraflarını kaldıran insanlarla dolu. Ayrıca gym sana hiçbir şey katmayacak. Kendini geliştirmiş olmayacaksın. 100 Kilo bir demiri havaya kaldırabilmek özellikle belirli bir olgunluğa eriştiğinde o kadar anlamsız gelecek ki geriye dönüp pişman olacaksın.

Ben sadece kilo vermek için gittim ve ne kadar rezil bir ortam olduğunu görüp evde devam ettim.

Onun yerine gelecek planları yapın ileride yaşamak istediğiniz hayatı belirleyin ve şimdiden çalışmaya, uğraşmaya başlayın. Çünkü henüz erken ve zamanınız çok şu an bunlar için daha kolay.
Çok saçmaymış. GYM 1 yıldır gidiyorum ve hiç öyle bir ortamım olmadı. Ordaki insanlar aksine yardımsever ve gayet kibar insanlar. Kimseyi ezikleyen birini görmedim olsa da barınamaz zaten. İnsanı mental ve fiziksel açıdan geliştiren disiplinli bir şeyi neden yapmamasını istiyorsunuz?
 
Çok saçmaymış. GYM 1 yıldır gidiyorum ve hiç öyle bir ortamım olmadı. Ordaki insanlar aksine yardımsever ve gayet kibar insanlar. Kimseyi ezikleyen birini görmedim olsa da barınamaz zaten. İnsanı mental ve fiziksel açıdan geliştiren disiplinli bir şeyi neden yapmamasını istiyorsunuz?
Ben diyorum hocam tombiş dayılarla koşu bandında yarışmaktan daha çok ne mutlu edebilirki insanı.
 
Çok saçmaymış. GYM 1 yıldır gidiyorum ve hiç öyle bir ortamım olmadı. Oradaki insanlar aksine yardımsever ve gayet kibar insanlar. Kimseyi ezikleyen birini görmedim olsa da barınamaz zaten. İnsanı mental ve fiziksel açıdan geliştiren disiplinli bir şeyi neden yapmamasını istiyorsunuz?

Gym'de değil, zaten Gym'de dediğim gibi herkes birbirini yalıyor, bir taraflarını kaldırmanın peşinde. Gym dışında oluyor bu.
Mental açıdan asla geliştirmiyor aksine bence psikolojik motivasyona bu kadar uğraşmak olumsuz etki yaratıyor. Ayrıca 100 kilo bir demiri havaya kaldırmanın karşılığında bütün yaşam tarzını değiştirmek karlı değil. Vasıfsız insanlara tavsiye ederim çünkü herkesin yapabileceği bir şey.
 
Sebebi profil resminden belli. O oyunu tez zamanda bırakmanız ve çimene dokunmanız lazım.

Şaka bir yana insanların oyun zevki sizi ilgilendirmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı