Oyun modu var mı? Ve T15'den farkları nelerdir?150 TL civarında ise GT1 XR öneririm.
Oyun modu var mı? Ve T15'den farkları nelerdir?150 TL civarında ise GT1 XR öneririm.
Gecikme. Oyun oynanmaz. Ama az gecikiyor. Video izlenebiliyor. Ayrıca kutu yere düşüne kapak açılıyor ve kulaklıklar seke seke 5 metre yol alıyor. Ne anladım ben burada kutunun sağlamlığından.Memnun olmadığınız bir yanı var mı?
Oyun modu açıkken pek rahatsız etmiyor gibi gözüküyor. Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz?Gecikme. Oyun oynanmaz. Ama az gecikiyor.
Oyun modu yok. Fakat Qulacomm Bluetooth sürücüsü ve ses kısmında aptx desteği var. Telefonun 5.0 destekliyormuş zaten oyun oynarken çok bir şey hissetmezsin. Yani ses kısmında çok büyük fark yaratır.Oyun modu var mı? Ve T15'den farkları nelerdir?
Kafam karıştı açıkçası. Keşke diğerini alsaydım diye pişman olmak istemiyorum.Oyun modu yok. Fakat Qulacomm Bluetooth sürücüsü ve ses kısmında aptx desteği var. Telefonun 5.0 destekliyormuş zaten oyun oynarken çok bir şey hissetmezsin. Yani ses kısmında çok büyük fark yaratır.
Hocam şöyle söyleyeyim. T15 ses yüksekliğinde daha öndedir yani bangır bangır müzik dinlerim dersen T15 tercihin olabilir. Ama bana normal ses seviyesi yeter ses kalitesi daha iyi olsun derse benim gibi GT1 XR tercih edebilirsin.Kafam karıştı açıkçası. Keşke diğerini alsaydım diye pişman olmak istemiyorum.
T15 beni ses konusunda pişman eder mi? @Samotne Ciasteczka
T15'de kötü değildir fakat diğer özellikler derken ne gibi özellikler?Sürekli müzik dinlemem, çok yüksek sesle de dinlemem. İçime daha çok sindiği için T15 alacağım galiba. Çünkü ses kalitesi olarak 10 liralık kulaklıklar bile beni çok rahatsız etmiyordu. GT1 XR alırsam diğer özellikler yönünden pişman olma olasılığım var.
Büyük ihtimal az sonra sipariş ederim.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.