Haylou T15 alınır mı?

Oyun modu yok. Fakat Qulacomm Bluetooth sürücüsü ve ses kısmında aptx desteği var. Telefonun 5.0 destekliyormuş zaten oyun oynarken çok bir şey hissetmezsin. Yani ses kısmında çok büyük fark yaratır.
Kafam karıştı açıkçası. Keşke diğerini alsaydım diye pişman olmak istemiyorum.
T15 beni ses konusunda pişman eder mi? @Samotne Ciasteczka

Son düzenleme:
Kafam karıştı açıkçası. Keşke diğerini alsaydım diye pişman olmak istemiyorum.
T15 beni ses konusunda pişman eder mi? @Samotne Ciasteczka
Hocam şöyle söyleyeyim. T15 ses yüksekliğinde daha öndedir yani bangır bangır müzik dinlerim dersen T15 tercihin olabilir. Ama bana normal ses seviyesi yeter ses kalitesi daha iyi olsun derse benim gibi GT1 XR tercih edebilirsin.

Sürekli müzik dinlemem, çok yüksek sesle de dinlemem. İçime daha çok sindiği için T15 alacağım galiba. Çünkü ses kalitesi olarak 10 liralık kulaklıklar bile beni çok rahatsız etmiyordu. GT1 XR alırsam diğer özellikler yönünden pişman olma olasılığım var.

Büyük ihtimal az sonra sipariş ederim.

Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.

Sürekli müzik dinlemem, çok yüksek sesle de dinlemem. İçime daha çok sindiği için T15 alacağım galiba. Çünkü ses kalitesi olarak 10 liralık kulaklıklar bile beni çok rahatsız etmiyordu. GT1 XR alırsam diğer özellikler yönünden pişman olma olasılığım var.

Büyük ihtimal az sonra sipariş ederim.

Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
T15'de kötü değildir fakat diğer özellikler derken ne gibi özellikler?

T15'i bir aya yakın süredir kullanıyorum memnunum. Arada bağlantı sorunu oluyor kulaklıkları kapatıp tekrar açınca geçiyor. Onun dışında ses kalitesi vs yeterli düzeyde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı