HD7850 %37-%42 Kullanımda 70 Dereceye Ulaşıyor

Amd ekran kartlarında genel sorundur ısı ama ona göre yapılmıştır.ben yıllarca 80 derecelerde kullandım.
Herkese iyi günler dilerim. İkinci el olarak aldığım bilgisayarımda garip bir sorun var bunu size açıklamak ve yardım almak istiyorum. Minecraft oyununda FPS 15 ila 47 değerleri arasında geziyor. Sıcaklık genelde 65 ila 73 derece oluyor. Kullanım ise %37 civarlarında oluyor. Acaba bir dar boğaz mı mevcut yoksa güç kaynağında falan sorun mu var? Düşünmekten artık kafayı yiyeceğim :) Umarım siz değerli Technopat üyeleri ile bu sorunu çözebiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilgisayar;
İşlemci: AMD A8-5600K APU
RAM: Pasif Soğutmalı 8 GB
Ekran Kartı: ASUS HD7850 1GB (sanırsam sistemden 4 GB daha bellek alıyor)
Çözünürlük: 1680x1050

Sanıyorum ki aynı anakart'ı kullanıyoruz.
H81M-K anakart kullanıcısıyım ve bende HD 7850'nin Overclocklu versiyonu olan R7 265 bulunuyor.
Aynı ekran kartına da sahibiz diyebilirim.
70 Derece normal fakat tek sorun FPS'de.
Windows 10 Kullanıyorsanız Windows Defenderin korumalarını kapatın İşlemci kullanıyor o virüs programları arkada.
1 Nebze hafifletmiş olursunuz.

Sanıyorum ki aynı anakart'ı kullanıyoruz.
H81M-K anakart kullanıcısıyım ve bende HD 7850'nin Overclocklu versiyonu olan R7 265 bulunuyor.
Aynı ekran kartına da sahibiz diyebilirim.
70 Derece normal fakat tek sorun FPS'de.
Windows 10 Kullanıyorsanız Windows Defenderin korumalarını kapatın İşlemci kullanıyor o virüs programları arkada.
1 Nebze hafifletmiş olursunuz.

Bütün anti virüs programlarından nefret ediyorum. Kurulum yapar yapmaz ilk işimdir defenderi devre dışı bırakmak. Ancak bir bilgi edindim. Onu deneyeceğim. Eğer sorunum düzelirse buraya yazarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı