HDD gereğinden fazla dolu gözüküyor

• Konuyu başlatan swa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.443

swa

Hectopat
1 TB HDD, sadece 145 GB dolu ama gereğinden fazla dolu olarak gösteriyor. Gizli klasörleri açtığımda bile gözüken bir şey yok. Yardımcı olabilecek var mı? Daha önce de böyle olmuştu, bir program ile görünmeyen şeylere bakıp silebiliyorduk. Adını hatırlamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    28,5 KB · Görüntüleme: 152
  • 2.PNG
    2.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme dosyaları, geri yükleme noktaları, uygulama dataları, bunları temizleyin hocam.

Sanal bellek pagefiles. SYS'den olduğunu düşünüyorum ancak nasıl sileceğimi bilmiyorum. Çok önceden bir program önermişlerdi onunla silmiştim orada çıkıyordu her şey. Hatta göremiyorum bile sanal bellek kalıntısını.

Sanal bellek sanmıyorum çok yer kaplasın,
Sanal bellek temizlemek için programa gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video'dan yola çıkıp sanal bellek boyutunu küçültebilirsin.

Aslında sanal bellek HDD hızına etkisi olur bence 1TB HDD varsa 60 70 GB sanal bellek ayırın rahatlatır bayağı.
Eki Görüntüle 1210431
Bu hızda HDD ile kullanıyorum SATA 2 portu gayet seri çalışıyor. 90 GB yaklaşık sanal bellek atadım ben.

Çözümü diski biçimlendirmekte buldum maalesef. Ama bir yandanda iyi oldu sanki çöp dosya falan varsa hepsi temizlenmiş oldu sadece oyunların yüklenmesini bekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• yeni.PNG
    yeni.PNG
    563,3 KB · Görüntüleme: 146
Çözümü diski biçimlendirmekte buldum maalesef. Ama bir yandanda iyi oldu sanki çöp dosya falan varsa hepsi temizlenmiş oldu sadece oyunların yüklenmesini bekleyeceğim.

İnternetiniz bayağı iyiymiş kaç TL ödüyorsunuz ve hangi internet sağlayıcısı o kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı