HDD Masayı Titretiyor

Archybae

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2019
Mesajlar
50
Daha yeni PSU fanı titriyor ve masayı titretiyor diye PSU değiştirdim. Ama HDD masayı titretiyormuş HDD çok titriyor, kasa camını falan da titretiyor ve cızırtı sesi çıkartıyor. Bu titremeyi nasıl komple giderebilirim? SSD alacağım ama şu an param yok. Klavye falan titriyor ve çok gıcık ediyor resmen elime masaj yapar gibi. Bir HDD nasıl klavyeyi titretecek kadar titreyebilir gerçekten anlamıyorum bana mı öyle geliyor acaba masayı titretebilir mi cidden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, hilti değil bu, sabit disk. İçindeki motorda çok kuvvetli değil.

Vidaları çıkartın, kasanın farklı bir sabit disk yerine, doğru vidalar ile sabitleyin. Büyük ihtimalle sabitlemede sıkıntı olmuştur. Yada cidden sabit diskin son günleridir.

Ses gördüm, bozuk alan gördüm, ama titremeyi ilk defa görüyorum. Sırf merakımdan soruyorum, sabit diskin videosunu çekip paylaşır mısın? Aynı zamanda sabit diskin marka, modelini de belirtin :)
 
HDD plakaya tam olarak sabit sadece dokunum sağ sol yapınca hafiften kıpırdıyor. Ama plaka sağa sola, ileri, geri hareket ediyor bundan olabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı